Резюме від 12 лютого 2023 Файл

Андрій

Бізнес-тренер

Вік:
46 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Інші країни, Київ, Львів, Миколаїв, Одеса, Харків, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Соломаха Андрій Григорович

моб: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСОБИСТІ ДАНІ :
Дата народження: 01 січня 1978 р.
Сімейний стан: одружений, дочка 2002 г.р.; син 2011 р.н.
Освіта: 1994-1999р . Чернігівський технологічний університет.
ДОСВІД РОБОТИ:
10.09.18 – керівник відділу навчання/корпоративний бізнес-тренер GBT-group/Akkerman Distillery до сьогодні
Визначення потреби, формування та реалізація планів навчання та оцінки співробітників. формування кадрового резерву.
Розробка та актуалізація програм, проведення тренінгів, практикумів для співробітників компанії (Sales-менеджери, ТОР, Мiddle, HR-менеджери та ін.). Формування методичної бази для навчання, оцінки та атестацій. За підсумками своєї платформи дистанційного навчання (LMS) з створення системи управління внутрішніми знаннями (навчальними ресурсами) .
Наявність власних інтегрованих у LMS SCORM-курсів: навчальних відео, флеш, інтерактивних тренажерів за напрямами: продаж, переговори, прикладний менеджмент, мерчендайзинг, корпоративна ідеологія. При навчанні використовую поєднання класичних методів: аудиторні практикуми та інтенсивні (для вироблення навички), з методом дистанційного навчання (для наповнення знаннями), на власній платформі дистанційного навчання "Нівелір".
Системна оцінка співробітників з періодичністю, яка залежить від бізнес-напряму, як через систему дистанційного навчання та оцінки (методи: показники діяльності KPI, оцінка компетенцій 360, оцінка проф. навичок та знань та ін), так і методом асессменту.
15.12.06 – 12.07.17 керівник відділу навчання/корпоративний бізнес-тренер (Україна, Казахстан, Молдова, Росія, Литва, Естонія, Грузія). Об'єднання торгово-виробничих підприємств «SI Group» (6000 співр.)
Проведення внутрішнього та організація зовнішнього навчання (оцінки) співробітників групи компанії. Визначення потреби у навчанні та розвитку співробітників (відповідно до профілю посади, заявки в системі дистанційного навчання та оцінки, планів щодо формування кадрового резерву та ін.). Формування річного та більше планів з навчання (щоквартальної оцінки), узгодження щодо бізнес-напрямків та бюджетів. Забезпечення обліку даних за результатами планових оцінок, етапів професійного зростання рівня співробітників та переміщень по горизонтальній/вертикальній кар'єрі.
Розробка та впровадження вузькоспеціалізованих тренінгів (hard skills) із залученням внутрішніх та зовнішніх експертів за напрямами: продукт та його конкурентні переваги; маркетинг; юридичні аспекти для торгової команди; логістика; основи дистрибуції; цикл тренінгів щодо побудови дистрибуції ЗЕД; побудова системи КPI; ресторанний бізнес: "стандарти діяльності для контактного персоналу", "стандарти діяльності для виробничого персоналу", "тренажери по роботі з промисловим обладнанням" та ін.
Проведення комплексної оцінки (асессменту) та прийняття рішень за їх результатами. Відбір кадрового резерву із результативних кандидатів. Документування процесу оцінки та навчання відповідно до корпоративних стандартів.
18.09.2004 р.-25.12.06 р. ТОВ «Снек-експорт» (ТМ «Козацька розвага», ТМ «Мачо», ТМ «Флінт», ТМ «Хуторок») регіональний менеджер з Чернігів, Полтава, Суми та області. У прямому підпорядкуванні супервайзери, торгові представники, команди мерчендайзерів.
06.09.2001 -01.09.2004 р. ТОВ «Сав-сервіс» менеджер з VIP-клієнтів
06.04.01-03.08.01 ДП ТОВ «Фоззі-фрост», торговий агент з м. Славутич та м. Чернігів.
Комплексний пошук клієнтів, використання та поширення продукту.
05.06.00-04.04.01 ЛВУМГ Київтрансгаз Водій-охоронець.
14.08.99 –30.12.00 Робота в Англії (Лондон) Ресторан “Palaz” Шеф-кухар та менеджер із закупівлі.
ЗНАННЯ МОВ: Російська, українська, англійська (розмовна досконало)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: