Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Вікторія

Головний бухгалтер

Вік:
54 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер (дистанційно)

з 01.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
ТОВ, Полтава (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство мало статус платника податку на прибуток та платника податку на додану вартість. Основна діяльність – реалізація пластмасових виробів оптом. У мої обов’язки входить ведення дистанційного бухгалтерського та податкового обліку у програмах БАФ, Медок ( формування та подача податкових накладних на реєстрацію до ДПІ, перевірка податкових зобов’язань, кредиту, подача документації щодо розблокування податкових накладних. Перевірка введення документації до програми БАФ, нарахування заробітної плати, подача звітів до ДПІ та фондів).
На роботу вистачає декілька годин в день, тому шукаю ще роботу на посаду – бухгалтер єдиний чи головний бухгалтер.

Головний бухгалтер

з 08.2012 по 09.2021 (9 років 1 місяць)
ІТМО ТОВ (дистанційно), Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

З самого початку заснування даного підприємства я працювала дистанційно єдиним бухгалтером . Підприємство мало статус платника податку на прибуток та платника податку на додану вартість . Спочатку основною діяльністю ТОВ була оптова торгівля, потім почалось виробництво готової продукції з давальницької сировини (різні вироби з металу, наприклад, роліки, калібри, гайки, голки, оправки та інше). Підприємство збагачувалось, закуповувалось устаткування, орендувались нові промислові потужності. Було прийнято рішення про «відкриття» ще одного ТОВ «ВТІ», згодом ще відкрились ФОПи. Я організувала бухгалтерську роботу на всіх цих підприємствах, розширилась бухгалтерія, потрібні були вже помічники. Контролювала роботу бухгалтерії.
Я маю досвід роботи на усіх ділянках бухгалтерського обліку, податкового обліку та відділу кадрів (банк, каса, розрахунки з покупцями та постачальниками, заробітна плата, облік виробництва з своєї сировини і давальницької, облік оптової торгівлі, подання звітів до контролюючих органів, є досвід проходження перевірок).
Володію програмами 1С (8), BAF, офісними програмами, Медок, Вчасно, Скайп, електронна пошта та ін. Перевіряла та редагувала різні договори, готувала документацію на отримання кредитів. Виконувала роботу (оплата рахунків, податків, зборів та ін.) у клієнт-банках (АТ Райффайзен Банк Аваль, Креді Агріколь Банк). Також вела облік зовнішньо- економічної діяльності (експорт-імпорт) на підприємствах . Можу вести повний облік ФОП та ТОВ (на загальних підставах та на єдиному податку, з ПДВ та без ПДВ).
У підпорядкуванні було два бухгалтера. Керування бухгалтерією виконувалось на протязі всього періоду дистанційно, за допомогою телефонного зв'язку, електронної пошти, скайпу, вайберу та ін.…

Головний бухгалтер

з 08.2009 по 03.2010 (7 місяців)
ТОВ "Тандем 2009", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство працювало на загальних підставах (платник податку на прибуток та ПДВ). Займалось продажем снейкової продукції, кондитерських виробів та ін. В обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача звітів до контролюючих органів та фондів. У підпорядкуванні - один бухгалтер-оператор.

Головний бухгалтер

з 11.2008 по 06.2009 (7 місяців)
ТОВ "Сенеж Дніпро", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підприємство працювало на загальних підставах (платник податку на прибуток та ПДВ). Займалось продажем снейкової продукції. В обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача звітів до контролюючих органів, фондів та до головного офісу. У підпорядкуванні - один бухгалтер-оператор

Заступник головного бухгалтера

з 12.2003 по 08.2008 (4 роки 8 місяців)
ВАТ "МЗБК", Дніпро (Будівельна промисловість, деревообробка)

Підприємство працювало на загальних підставах (платник податку на прибуток та ПДВ). Діяльність: виробництво готової продукції (бетон, плити та ін. вироби), матеріалів будівництва (пісок, цемент та ін.), надання послуг з транспортування вантажівками та оренда нежитлових приміщень. Таке виробництво було мені зовсім не знайоме, вперше зустрічалось на практиці, тому я влаштувалась на посаду бухгалтера з обліку реалізації. З часом я освоїла не тільки свою частину роботи, а й працювала з банками (Укрексимбанк, Промінвестбанк, Фінанси та кредит та ін.), тобто оплачувала платежі в клієнт-банках, розносила виписки у програму 1С (версія 7), допомагала вести складний облік заробітної плати з кількістю працівників більш, як 400осіб. Поступово змогла замінити на роботі любого відсутнього працівника бухгалтерії, у тому числі й головного бухгалтера, і дістала підвищення у посаді – заступник головного бухгалтера. Приймала участь у складанні податкової звітності, брала участь у нарадах .

Начальник фінансового відділу

з 10.2001 по 11.2003 (2 роки 1 місяць)
Індустріальний РВК, Дніпро (Державні організації)

Державне підприємство. Спочатку була прийнята спеціалістом, далі переведена на посаду бухгалтера, і згодом була призначена начальником фінансово-господарчої частини. Вела бухгалтерський, податковий облік, внутрішні звіти. У підпорядкуванні один бухгалтер та два спеціалісти.

Головний бухгалтер

з 05.1999 по 08.2001 (2 роки 3 місяці)
МП "Фірма Автаркія", Дніпро (Легка промисловість)

Підприємство працювало на загальних підставах. Займалось виробництвом взуття та його реалізацією. В мої обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача всіх звітів, як єдиного бухгалтера.

Головний бухгалтер

з 01.1997 по 04.1999 (2 роки 3 місяці)
КНВП "ФЛЕШ", Дніпро (Харчова промисловість)

Колективне науково-виробниче підприємство від товариства інвалідів працювало на загальних підставах з деякими пільгами. Займалось виробництвом картоплі «фрі» та оптовою торгівлею чаєм. В мої обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, подача всіх звітів, як єдиного бухгалтера.

Освіта

Дніпровська державна фінансова академія

Бухгалтер-фінансист, Дніпро
Середня спеціальна, з 1987 по 1989 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

https://7eminar.ua/events/all

постійно підвищую свій рівень знань у зв'язку з великою кількістю нововведень законодавства

Знання і навички

1С:Бухгалтерія MS Excel Клієнт-Банк M.E.Doc Вчасно 1С УТП BAS Інші офісні та бухгалтерські програми Можу вести підприємство з "нуля" Можу вести одноразово декілька підприємств або ФОП з ПДВ та без Скайп Viber Telegram Висока працездатність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Інвалідність

Друга група.
Інвалід 2 групи з дитинства. Пов'язано з ногами, але я відмінно справляюсь з роботою дистанційно, на дому.

Додаткова інформація

Впевнено працюю вже багато років на дому (та/або дистанційно), маю досвіт роботи у різних галузях, є облаштоване робоче місце (ноутбук, принтер). Роботодавцеві не потрібно піклуватися про оренду приміщення для бухгалтера.

Постійно ознайомлююсь з бухгалтерськими новинами. Для цього використовую такі електронні журнали, як «Дебет-Кредит», бухгалтерську відеоплатфому та ін. Інтернет-ресурси.

Я заміжня, маю двох дорослих синів.

Побажання по заробітній платі: залежить від умов праці, завантаженності роботою.
__________

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Дистанційно, Київ

Фінансовий директор, головний бухгалтер, заступник
Дистанційно, Дніпро , ще 6 міст

Главный бухгалтер, заместитель
Дистанційно, Київ

Головний бухгалтер
Дистанційно

Главный бухгалтер
10000 грн, Дистанційно, Київ

Головний бухгалтер
Дистанційно, Дрогобич

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: