Резюме від 28 лютого 2023 PRO

Дима

Мастер цеха

Вік:
38 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник керівника

з 08.2011 по 06.2022 (10 років 10 місяців)
ПАТ КВБЗ, Кременчук (Машинобудування)

Планування виробництва, забезпечення виробництва матеріалами, устаткуванням, комплектуючими, технічною документацією , здача готовоі продукції продукції на збут. Завдяки кропітливій праці і великим старанням розвинуті навички комунікації , досягнутий належний рівень інтелектуальних та аналітичних здібностей, розвинуті араторські, організаційні здібності та вміння підпорядкування підлеглих, налагодження морально психологічного клімату в колективі , дотримання поняття «честь» а також багато іншого що знадобилось у подальшому житті.

Освіта

Кременчуцький Національний Політехнічний Університет їм. М.Остроградського

Економічний , бух облік і аудит
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Коучінги, тренінги, література

Навчаюсь і по сьогоднішній день, люблю вивчати щось нове, що може знадобиться у подальшій самореалізації як особистості

Знання і навички

Вміння домовитись про найкращі умови постачання , робота з CRM Користувач ПК Windows Багатозадачність Самостійне прийняття рішень Закупівля будівельних матеріалів Інвентаризація Укладання угод Ведення переговорів 1С:Підприємство Планування маршрутів Знання стандартів ISO Аналіз продажу Контроль документообігу Моніторинг ринку постачальників Закупівля виробничого обладнання Закупівля електротехнічної продукції Робота з постачальниками MS Excel Уміння аналізувати

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: