Резюме від 20 вересня 2023 Файл

Олександр

Майстер виробництва

Вік:
44 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шульга Олександр Петрович
м.Черкаси, тел.:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті дані : народився 29 травня 1980 року .
Сімейне положення : одружений.
Діти: маю сина віком 7 років.
Освіта: з 1997 року по 2001 рік навчався на стаціонарній формі навчання Національної академії внутрішніх справ України (факультет підготовки кадрів кримінальної міліції). Отримав повну вищу освіту за спеціальністю « Правознавство» /диплом МВ №10006875/ Навчально- кваліфікаційний рівень – спеціаліст.
Досвід роботи: з червня місяця 2001 року по листопад 2007 року працював в органах внутрішніх справ на посадах оперуповноваженого та старшого оперуповноваженого карного розшуку та державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Соснівського РВ в м.Черкаси.
З 2009 року по 2010 рік працював в ЗАО «Украгротехніка» . З серпня місяця 2013 року по березнь місяць 2017 року працював на ПАТ “Азот” ТОВ “СКАТ-ЦЕНТР”. З 2017року по 2019 рік , займався грузовими перевезеннями на власному автомобілі . З грудня місяця 2020 року по лютий місяць 2023 року навчався нової професії в компаніях з виробництва електричного й електронного устаткування для автотранспортних засобів ТОВ “Роботіка Кабель” та “APTIV сервіс Україна” де працював на наступних посадах:
- в’язальник схемних джгутів;
- бригадир зміни нарізки;
- начальник зміни нарізки;
Маю власний автомобіль, посвідчення водія категорії BC. Безперервний стаж керування авто 20 років. Маю досвід та документи на право керування вилочним погрузчиком "карою".
Особисті якості: комунікабельній, відповідальний, стійкий до стресу, стараюсь приймати рішення відповідно до ситуації, що складається, уміння/бажання навчатись, цілеспрямований, ціную та поважаю роботу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: