Резюме від 20 травня 2024 Файл

Игорь

Енергетик

Вік:
48 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме від 10.04.2023р.

Ольховий Ігор Олександрович
Вік47 років
Місто проживаняКременчук Полтавська обл.
Контактна інформація:
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел.пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:

01.06.1998р. по 26.10.2002р. - електромонтер, інженер групи підстанцій Кременчуцької філії ПАТ «Полтаваобленерго»
Обов’язки:
Обслуговування електроустановок 0,4-150кВ. Участь у планових та аварійних ремонтах, безпосередня ліквідація відмов і несправностей електроустаткування. Виконання роботи за кресленнями та схемами.
Ведення оперативної та експлуатаційно-технічної документації
Участь у складанні графіків ремонтів та експлуатації обладнання, ведення супровідної документації щодо виконаних робіт.

26.10.2002р. по 27.03.2019р. - інспектор державний з енергетичного нагляду інспекції Держенергонагляду
Обов’язки:
Здійснення контролю за усуненням суб'єктами електроенергетики та споживачами виявлених порушень законодавства про електроенергетику.
Перевірка наявності та правильності складання суб'єктами електроенергетики та споживачами графіків обмежень електричної енергії та графіків обмежень потужності, графіків аварійного відключення, АЧР. Підтвердження готовності до роботи нових і реконструйованих електричних установок.
Підтвердження готовності споживачів до роботи в осінньо-зимовий період; контроль стану оперативно-диспетчерського керування енергогосподарством споживачів; контроль дотримання споживачами й виробниками електричної і теплової енергії показників якості енергії,.
Участь у роботі комісії з перевірки знань, відповідальних за електричне й теплове господарство споживачів; обмеженні у встановленому порядку відпуску електричної та теплової енергії; розслідуванні причин і наслідків аварій та пожеж на електроустановках споживачів.
2.14. Проводить цільові обстеження споживачів та суб'єктів електроенергетики згідно з завданнями організацій вищого рівня.

14.06.2019р. по 26.10.2019р. - головний енергетик ПрАТ «Нова Лінія»
Обов’язки:
Забезпечення обслуговування, підтримання працездатності та належного технічного стану електроустановок, обладнання, мереж та вентиляційних установок підприємства.
Забезпечення виконання ремонтів та технічного обслуговування енергетичного обладнання, мереж, вентиляційних установок;
ведення відповідної технічної та паспортної документації.
Забезпечення пожежобезпечного, електробезпечного та газобезпечного стану енергообладнання підприємства, безперервного водопостачання та водовідведення
Застосування більш досконалих методів експлуатації обладнання, впровадження нового обладнання з метою вдосконалення та поліпшення роботи обладнання та економію електроенергії, води, газу.
Складання розрахунків потреби підприємства в електричній, тепловій та інших видах енергії, участь в розробці норм їх витрат, режиму роботи підприємства, виходячи з встановлених договірних величин та електроенергію, складання звітності, підтримання договірних відносин з енергопостачальниками
Надання до енергопостачальних організацій інформації про обсяги спожитих енергоресурсів, контроль сплати згідно виставлених рахунків.
Забезпечення проведення ремонтних робіт матеріалами, механізмами, запасними частинами та інструментами; проведення адміністративного та технічного керівництва ремонтами та монтажем.
Участь у прийманні обладнання в експлуатації після проведеного ремонту та монтажу.
Ведення обліку та розслідування аварій та поломок, здійснювати аналіз причин їх виникнення, приймати участь у складанні відповідних актів та розробці заходів з попередження та усунення аварій та поломок.
Дотримуватись діючих правил, норм, інструкцій з техніки безпеки, охорони праці та промислової санітарії під час монтажу, експлуатації та ремонту обладнання, мереж та вентиляційних установок, закріплених за службою енергетика.
Виконання заходів з техніки безпеки, охорони праці та санітарії під час монтажу, експлуатації та ремонту обладнання, мереж та вентиляційних установок.
Контроль дотримання працівниками трудової дисципліни, виконання ними інструкцій з охорони праці, а також правил техніки безпеки, промислової санітарії та пожежної безпеки.
Організація проведення інструктажів з підлеглим електротехнічним та електротехнологічним персоналом, періодичне навчання, перевірку знань з питань технології робіт, охорони праці та пожежної безпеки.

22.11.2019р. по 05.05.2021 р. - електромонтер ПрАТ «Кременчукм'ясо»
Обов’язки:
Обслуговування електроустановок 0,4-10кВ. Участь у планових та аварійних ремонтах. Виконання роботи за кресленнями та схемами. Монтаж електрообладнання та електроустановок.
Ведення експлуатаційно-технічної документації

01.07.2021р. по теперішній час – інженер-енергетик ПрАТ «ДАТАГРУП»

Освіта
Кременчуцький політехнічний університет
Роки навчання: з 01.09.1993р. по 31.06.1998р.
Факультет електромеханічний
Кваліфікація інженер-електромеханік
Спеціальність «Автоматизація технологічних процесів і виробництв»

Знання англійської: на рівні нижче середнього, водійські права кат.«В»
Очікувані доходи від нового місця роботи: від 15 тис.грн.

Схожі кандидати

Інженер-енергетик, теплотехнік
Кременчук

Головний енергетик, інженер
30000 грн, Кременчук

Инженер-энергетик, начальник (ЭТЛ-0,4 кВ)
65000 грн, Кременчук, Дистанційно

Головний енергетик, інженер
Кременчук

Керівник, енергетик
Кременчук, Київ, Полтава

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: