- PRO
Елiна
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 50 років
- Місто проживання:
- Одеса
- Готовий працювати:
- Інші країни, Львів, Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9400828/
Досвід роботи
Керівник проєкту з будівництва та запуску апарт-готелю
з 09.2024 по нині
(11 місяців)
Корпорация "КУБ", Дистанційно (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
•Формування та підготовка управління апарт-готелем на етапі будівництва, розробка концепції.
•Розробка маркетингової стратегії, бізнес-моделі, фінансове планування.
•Участь у проектуванні інфраструктури, формування кадрової структури.
•Розробка ціноутворення, стандартів сервісу та підготовка до запуску.
•Маркетингове просування апарт-готелю.
Менеджер ресторану
з 03.2024 по 08.2024
(5 місяців)
Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
•Організація роботи ресторану, контроль сервісу та обслуговування гостей.
•Впровадження стандартів HACCP, контроль якості страв та продуктів.
•Управління персоналом, навчання та оцінка ефективності роботи.
•Ведення фінансової звітності, контроль витрат, оптимізація бізнес-процесів.
Керівник ресторану
з 04.2023 по 12.2023
(8 місяців)
Артішок, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відкриття ресторану з "0", розробка концепції, бізнес-плану.
•Формування меню, вибір постачальників та контроль якості продуктів.
•Організація рекламних кампаній, управління бюджетом та витратами.
•Оптимізація бізнес-процесів, впровадження стандартів обслуговування.
Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу
з 02.2017 по 11.2022
(5 років 9 місяців)
Замiський комплекс "Боковенька", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
•Забезпечення безперебійної роботи ресторану та готелю, оновлення меню, управління персоналом.
•Контроль food cost, інвентаризації, аналіз фінансових звітів.
•Впровадження стандартів обслуговування та санітарних норм у ресторанній та готельній сферах.
•Організація корпоративів, вечірок, конференцій та інших заходів для гостей.
•Керівництво процесами забезпечення комфорту та якості обслуговування у готелі.
•Розробка та впровадження маркетингових стратегій для залучення гостей до готельно-ресторанного комплексу.
Освіта
Днiпропетровська металургiйна академiя
Електро-механiчнi системи АСУТП, Кривий Ріг
Вища, з 1994 по 1998 (4 роки)
Знання і навички
- Poster
- MS Excel
- MS Word
- R-Keeper
- 1С
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
- Досвід відкриття та управління рестораном «з нуля».
- Управління апарт-готелем та нерухомістю.
- Оцінка вартості об'єктів нерухомості, складання договорів, робота з власниками.
- Ведення договірної та фінансової документації згідно зі стандартами.
- Контроль роботи керуючих компаній, підрядників та обслуговуючого персоналу.
- Навички антикризового управління та оптимізації витрат.
- Вміння швидко приймати рішення в стресових ситуаціях.
- Досвід у підборі, навчанні та мотивації персоналу.
- Знання стандартів НАССР, санітарних та касових норм.
- Високий рівень комунікабельності, клієнтоорієнтованість.
- Навички ведення переговорів, роботи з рекламаціями гостей.
- Досвід у складанні та веденні фінансової звітності, бюджетуванні.
Схожі кандидати
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Львів, Дніпро , ще 7 міст -
Візовий менеджер, адміністратор, спеціаліст з продажу
Львів, Дистанційно -
Менеджер ресторану
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Менеджер по роботі з клієнтами
40000 грн, Львів -
Адміністратор ресторану
40000 грн, Одеса -
Менеджер ресторану
40000 грн, Львів