Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Елiна

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 04.2023 по 12.2023 (8 місяців)
Артішок, Будва, Чорногрія (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з "0".
Підбір локації ;
Визначення концепції ;
Розробка бізнес-плану;
Участь у сборі дозвільних документів;
Плануванная та аналіз місцевого ринку.
Розробка меню згідно місцевого ринку та підбір постачальників.
Забезпечення прибутковості ресторану;
Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;
Управління та підбір персоналу.
Контроль витратної частини ресторану.
Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;
Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;
Розробка та контроль стандартів обслуговування;
Розробка та контроль рекламноі компаніі
Організація та налаштування взаємодії зі службами доставки.
Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;
Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до вимог місцевого ринку.
Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;
Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;
Складання звітів.

Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу

з 02.2017 по 11.2022 (5 років 9 місяців)
Замiський комплекс "Боковенька", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення безперебійної роботи ресторану;
Забезпечення прибутковості ресторану;
Оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);
Контроль foodcoast;
Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;
Управління персоналом ресторану (проведення зборів, тренінгів, створення та контроль ведення чек листів, КЛН, атестація знань персоналу);
Управління асортиментом бару та кухні оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);
Контроль витратної частини ресторану, проведення та аналіз інвентаризацій;
Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;
Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;
Впровадження стандартів НАССР;
Спілкування з гостями:
Вивчення смаків відвідувачів та їх побажання;
Контролює відповідність страв кухні та бару стандартам (зовнішній вигляд, час приготування);
Контроль за дотриманням стандартів;
Організація корпоративних заходів (прийом замовлень, їх супровід); Робота над усуненням факторів, що викликали рекламацію гостей. Проведення внутрішніх вимірів дотримання стандартів (КЛН); Інформування персоналу про акції та механіку їх проведення;
Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;
Супровід вечірок згідно з сценарним планом та концепцією заходу; Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до стандартів роботи та фінансового плану;
Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;
Виявлення та розслідування зловживань персоналу. Контроль за дотриманням касової дисципліни. Виконання плану витрат та їх оптимізація. Забезпечення госп.діяльності;
Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;
Технічне обслуговування санітарним станом та безпекою;
Складання звітів:
Якісне ведення ділового документообігу, листування.

Адміністратор ресторанно-гостинного комплексу

з 03.2012 по 06.2017 (5 років 3 місяці)
Околиця, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з гостями ресторану, запобігання і вирішення конфліктних ситуацій;
Робота з касою, складання внутрішньої звітності, розрахунок гостей закладу; Матеріальна відповідальність;
Складання графіків персоналу, набір та стажування персоналу залу (офіціанти, бармени, тех. персонал, хостес), ведення табеляції;
Контроль пакування страв "на виніс" та процесу доставки;
Ведення обліку та замовлення господарчих товарів та іншої продукції для забезпечення життєдіяльності та безперебійної роботи ресторану;
Контроль взаимодії процесів зал-кухня-бар;
Контроль за підтриманням чистоти та порядку ресторану протягом робочого дня.

Освіта

Днiпропетровська металургiйна академiя

Електро-механiчнi системи АСУТП, Кривий Ріг
Вища, з 1994 по 1998 (4 роки)

Знання і навички

Poster MS Excel MS Word R-Keeper

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Знання бізнес-процесів ресторану;
Досвід фінансового управління, бізнес-планування;
Досвід управління персоналом, мотивація персоналу та формування команди, вміння надихати команду;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: