Резюме від 13 березня 2023 Файл

Дмитро

Майстер-приймальник, управляючий автосервісом, менеджер з продажу авто

Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

20.12.2022
Горовий Дмитро Миколйович
Керівник Відділу Автосервісу, Майстер-приймальник СТО,
Механік з ведення та контролю обслуговування автотранспорту
Менеджер з продажу легкових автомобілів .
від 20000 грн/міс., повна зайнятість
Контактна інформація
Українa м. Київ / Лівий берег/ Деснянський р-н
Дата народження: 15 липня 1970
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Номер телефону: м. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи ;
Працюю у АВТОБІЗНЕСІ з 1993 року.
Майстер - приймальник СТО
з 10.2016 по 07.2021 (5 років 3 місяці)
AutoBot Service (Автосервіс)
Прийом автомобілів у ремонт в автосервісі, ведення обслуговування підприємств та контрагентів безготівкового розрахунку, прийом тел.дзвінків від клієнтів та узгодження переліку та вартості послуг з клієнтами автосервісу, а також термінів їх виконання. Контроль виконання робіт протягом усього ремонту автомобіля, погодження з клієнтами додаткових робіт, щоб виключити після нерозуміння між клієнтом і сервісом, причин подорожчання ремонту. Ведення замовлення-нарядів та клієнтської бази у програмі "1С", статистики прибутковості підприємства та внесення пропозицій та рішень що до систематизації процесу обслуговування, розвитку перспективних ділянок та розширення спектру послуг автосервісу.
Майстер-приймальник дільниці Технічного обслуговування
з 11.2015 по 08.2016 (9 місяців)
Art Customs Best Car Service (Автосервіс)
Прийом автомобілів у ремонт в автосервісі, прийом тел.дзвінків та погодження переліку та вартості послуг з клієнтами автосервісу, а також термінів їх виконання. Контроль виконання робіт протягом усього ремонту автомобіля, узгодження з клієнтами додаткових робіт у разі потреби, щоб виключити після нерозуміння між клієнтом та сервісом, причин подорожчання ремонту. Ведення замовлення-нарядів та клієнтської бази у програмі "Менеджер СТО", статистики прибутковості підприємства та внесення пропозицій та рішень щодо систематизації процесу обслуговування, розвитку перспективних ділянок та розширення спектру послуг автосервісу.
Керівник автосервісу, Майстер-приймальник.
з 11.2013 по 10.2015 (1 рік 11 місяців)
Мегасервіс" (Автосервіс) СТО "
Організація роботи автосервісу, прийом, ведення та контроль виконання робіт з обслуговування автомобілів, контроль закупівель запчастин, ведення клієнтської бази. Розробка бізнес-планів для розширення сфер послуг та розвиток нових напрямків в автосервісі. Підбір персоналу для розширення та збільшення якості обслуговування клієнтів СТО.
Робота в дилерській програмі "Менеджер автосервісу", яка синхронізується з 1С.
Начальник транспортного відділу
з 02.2008 по 10.2013 (5 років 8 місяців)
Мін'юст ДП "Інформаційний центр" (Юриспруденція)
Забезпечував безперебійну роботу та утримання автопарку підприємства, так і в його регіональних представництвах (філіях) по всій Україні в належному стані. Тісно співпрацював зі страховими компаніями, зокрема - "Українська Страхова Група", а також у плані закупівель та обслуговування автотранспорту працював з такими компаніями як:
"УкрАвто", "АВТ Баварія", "Автосоюз", "Мега Моторс", "Паритет Моторс", "Італ Авто", "Автотрейдинг-центр".
Організовував випуск на лінію автотранспорту. Здійснював контроль за дотриманням водіями правил експлуатації автотранспорту, проходження водіями медичних комісій, забезпечував якісне та своєчасне технічне обслуговування, реєстрацію автотранспорту. Укладав договори на страхування, обслуговування, стоянки автотранспорту, вів узгодження виробничої документації з експертними оцінювачами, рецензування на фондових біржах, у фонді "Держмайна", у бюро судових експертиз "Сантодор".
Організував ведення трудового процесу в колективі з максимальною віддачею за короткий проміжок часу, з дотриманням нормативно-правових вимог щодо ведення документації у відділі, складав фінансові плани на закупівлю та обслуговування. автомобілів, що своєчасно подавав необхідну звітність до бухгалтерії підприємства.
Керівник автосервісу
з 03.2004 до 12.2007 (3 роки 9 місяців)
Станція Технічного обслуговування "Шансон" (Автосеріс)
Організація повного спектру послуг (під ключ) з обслуговування автомобілів. Підбір, контроль та навчання персоналу СТО, взаємодія з постачальниками запчастин та обладнання для технічного обслуговування та ремонту легкових автомобілів.
Технічний директор
з 03.2000 до 11.2003 (3 роки 8 місяців)
Служба таксі "Шансон" (сфера транспортного обслуговування)
Підбір / купівля автомобілів, організаційні роботи з технічного обслуговування та їх ремонту,
підбір водіїв та механіків для забезпечення безперебійної роботи матеріально-технічної бази служби таксі.
Провідний спеціаліст з торгівлі
з 07.1993 по 09.1996 (3 роки 2 місяці)
Автосалон "ТРІ-А" (продаж автомобілів)
Маркетинг ринку автопродаж, складання планів закупівель з урахуванням затребуваності за марками та моделями автомобілів, передпродажна підготовка та реалізація продажів автомобілів, оцінка технічного стану автомобілів, виписка довідок-рахунок та ведення відповідної документації.
Професійні навички
Навички роботи з комп'ютером
Постійне вдосконалення над собою, вивчення профільної, технічної документації, автомобільної тех.літератури та законодавчої бази, робота з програмами: TEC DOC, Autudata, MS Office, знання та робота з OC Windows, ОС Android, iOS .

Спеціалізовані та дилерські програми:
"Менеджер Автосервісу" , "Менеджер СТО", 1С.

Володіння мовами:
Українська та російська вільно.
Англійська – базовий технічний.
Великий практичний досвід роботи з 1993 року по різним маркам автомобілів.
Додаткова інформація ;

Інтереси:

Подобатися вчитися і вдосконалюватися у кращих, люблю Автоспорт, займаюсь Екстрім спортом - Вейкбординг, Вейксерфінг, Вінгсерфінг, фотографія та відеозйомка, веду соц мережі.
Є рекомендації.
Неодноразово було нагороджено почесними грамотами за трудові заслуги.

Додаткова інформація:

Посвідчення водія кат. А.В.С.
наявність власного автомобіля.
Здатний створити, організувати та мотивувати колектив. Не боюся взяти на себе відповідальність. Комунікабельний, цілеспрямований, стресостійкий, пунктуальний, дипломатичний, активний, легко навчаємий що до розвитку у свправі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: