Резюме від 7 червня 2024

Наталія

Web-дизайнер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Веб дизайнер

з 01.2020 по нині (4 роки 5 місяців)
Фріланс, Харків (IT)

Створення сайтів з акцентом на функціональність, з приємним та легким у сприйнятті дизайном. Також володію навичками у розробці логотипів для невеликих та середніх підприємств. Досвід роботи в команді та використання штучного інтелекту для удосконалення дизайну.

Освіта

Курси по веб дизайну

Розробка функціональних сайтів, Харків
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Маю високий рівень володіння інструментом Figma та успішний досвід у викладанні веб-дизайну як куратор курсу. Мої навички охоплюють створення привабливого та функціонального дизайну для веб-сайтів, включаючи прототипування та анімацію. Є досвід розробки логотипів для особистих брендів.

Знання і навички

MS Office Figma UI-дизайн UX-дизайн Створення прототипів Розробка лендингів Уважність Креативність Адаптивна верстка Розробка фірмового стилю Штучний інтелект Викладання Комунікабельність Створення креативів Дизайн сайтів Адаптивний дизайн Графічний дизайн Знання психології продажів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Здатність до творчого мислення та оригінального підходу до вирішення дизайнерських завдань.
Вміння створювати естетично приємний та виразний веб-дизайн з урахуванням актуальних тенденцій. Вміння створювати прототипи, які надають зрозумілу картину взаємодії та навігації на веб-сайті.
Розуміння принципів UX/UI та їх вплив на користувацький досвід.Здатність ефективно комунікувати з клієнтами, розуміти їхні потреби та враховувати вимоги.
Вміння пояснювати свої дизайнерські рішення та приймати конструктивний фідбек. Уважне сприйняття деталей та бажання до досягнення високої якості в кожному аспекті дизайну.
Аналітичне мислення для ефективного розуміння завдань, виявлення проблем та пошук оптимальних рішень


Мої роботи
https://www.figma.com/file/NOEE7HYcZBedvhbGdwbqxp/%D0%9C%D0%BE%D1%97-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8?type=design&node-id=0%3A1&mode=design&t=PID8m18mgFGYsKsw-1

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: