Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Валерій

Інженер комп'ютерних систем, керівник проєктів, консультант з продажу IT-рішень

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант з продажу IT рішень вiддiлу продажiв (B2B, B2G)

з 02.2005 по 03.2023 (18 років 1 місяць)
ULYS SYSTEMS (UA) LIMITED/ DELL Enterprise Solutions · Full-time (36, Verkhovnoi Rady Blvd., 02660), Київ (IT)

§ Управління відносинами з існуючими клієнтами, пошук і встановлення контактів з новими. Ведення ділових переговорів, реклама та продаж продукції та послуг Dell Technologies Inc. Робота з документацією (звіти, рахунки, підготовка комерційних пропозицій, гарантії та ін.). Взаємодія з внутрішніми підрозділами компанії з питань відвантаження, взаєморозрахунків з постачальниками та клієнтами, коригування при необхідності, допомога у вирішенні поточних питань, щодо оплати послуг та належного виконання підписаних контрактів. Управління державними закупівлями: моніторинг спеціалізованих періодичних видань з питань державних закупівель, розробка документів для участі в тендері, супровід тендерних процедур від початку до отримання акцепту та завершення. Забезпечення виконання умов договорів з державними замовниками, вирішення проблемних питань, взаємодія з представниками державних органів. Взаємодія з іншими комерційними клієнтами компанії, партнерами та постачальниками, забезпечення належної комунікації. Переговори, ціноутворення, а також уточнення запитів клієнтів, оцінка запитів з точки зору комерційної привабливості, визначення оптимальних рішень. Зв'язок з виробниками, дистриб'юторами та їх представниками з питань замовлення, наявності товару на складі та його відвантаження. Управління ризиками: своєчасне виявлення та управління ризиками, мінімізація ризиків, що виникають під час виконання проектів/договорів. Моніторинг та звітність про виконання керівництву компанії. Участь у конференціях, виставках тощо.

Керівник проекту відділу корпоративних проектів

з 06.2004 по 01.2005 (7 місяців)
Bancomzvjazok JSC (04080, вул. Фрунзе (Кирилівська) 69 В), Київ (Телекомунікації, зв'язок)

§ Планування, управління та контроль проекту: управління від початку до кінця, формування схеми реалізації (ліцензії, учасники, робочі та сервісні етапи, обладнання та інфраструктура), забезпечення виконання відповідно до графіка, бюджету та якості. Координація робіт з пілотування, впровадження, запуску та розвитку комплексу систем IBM Content Manager.

Інженер з комп'ютерних систем відділу інформаційних технологій

з 04.2002 по 11.2003 (1 рік 7 місяців)
JSC "Uzhteploenergomontazh" (trademark "UTEM -group") · Full-time (вул. Пушкінська, 27), Київ (Енергетика)

§ Інсталяція обладнання та встановлення/налаштування комп'ютерів; Технічна підтримка користувачів Компанії; Cупроводження операційної діяльності ІТ департамента; Забезпечення безперервної роботи ІТ інфраструктури підприємства; Налаштування мережевого обладнання; Проведення ІТ інвентаризації.

Освіта

National Technical University of Ukraine 'Kyiv Polytechnic Institute'​

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту (IEE), Кафедра електромеханічного обладнання енергоємних виробництв, Київ
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

М2152 -Implementing Microsoft Windows 2000 Professional and Server

2003

M2126 -Managing a Microsoft Windows 2000 Network Environment

2003

M2151-Microsoft Windows 2000 Networking and Operating Systems Essentials

2003

M2153 - Supporting Microsoft Windows 2000 Network Infrastructure

2003

Знання і навички

Продажи Управлінські навички Управління проєктами Системне адміністрування Користувач ОС Linux Адміністрування ОС Windows Адміністрування ОС Linux Налаштування ПЗ Налаштування ОС

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Досвід спілкування з інтеграторами/дистриб’юторами/вендорами в якості менеджера проекту, інженера підтримки продажів, фахівця по роботі з клієнтами. Досвід роботи з державними закупівлями. Знання стандартного ІТ-обладнання корпоративного рівня та його виробників. Досвід підготовки комерційних пропозицій, договорів, тендерної документації. Рівень технічної англійської мови, достатній для читання технічної документації, листування з англомовними клієнтами та партнерами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: