Резюме від 15 березня 2024 PRO

Олександр

Головний енергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний енергетик

з 07.2008 по нині (15 років 10 місяців)
ТОВ «Служба технічного контролю» (ДК ВС Енерджі Інтернейшнл Україна), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймання в експлуатацію модульних пелетних котелень. Будівництво СЕС на 120 квт. Реконструкція 3-х поверхового офісу, будівництво 8-ми, 14-ти поверхового бізнес-центру, введення в експлуатацію котеджних містечок, стадіонів, тенісних кортів, дитсадків, швейцарської пекарні, контроль за проведенням монтажних робіт. Укладання та контроль договорів з енерго-, водо-, теплопостачання та адмін-господарств. Обслуговування холдингової компанії (адміністративно-технічне, енергогосподарство). Введення в роботу та обслуговування дизель-генераторів (180 кВА, 50, 40 кВА Італія, Ірландія, Англія). Обслуговує системи вентиляції, кондиціювання (VRV). Будівництво та введення в експлуатацію пелетних котелень. Організація технічно правильної експлуатації та своєчасних ремонтів енергообладнання, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, контроль за раціональним використанням енергоресурсів головного офісу холдингової компанії (адміністративно-технічне, енергогосподарство), створення служби головного енергетика та АХО з нуля.

Головний енергетик

з 03.2006 по 07.2008 (2 роки 4 місяці)
ООО "Укрпромінвестгруп" (Вагма-Люкс), Бровары (Видавництво, поліграфія)

Реконструкція підприємства, організація технічно правильного та своєчасного ремонту енергетичного обладнання (електро-, газових печей ANTONINI, CAR-MET, автоматичних ліній з декорації та матування склопродукції, шовкотрафаретних верстатів та ін.), організація заходів щодо підвищення ефективності використання паливо-енергетичних ресурсів , надійності та економічності роботи енергоустановок. Укладання договорів на постачання енергоресурсів та контроль за їх виконанням. Розробка та встановлення з подальшою експлуатацією двох унікальних ліній з матування склопродукції. Організація роботи та консультація в галузі матування скловиробів та їх випалу. Введення в експлуатацію двох КТП-160 кВА, електрозабезпечення котеджних містечок, розробка, монтаж та запуск систем інфрачервоного обігріву.

Старший майстер електроцеху – нач. електролабораторії

з 03.2003 по 03.2006 (3 роки)
Казенний завод порошкової металургії, Бровари (Металургійна промисловість, металообробка)

організація системи охорони праці електротехнічного персоналу, монтажних, ремонтних робіт та експлуатації електрообладнання, документація, інструкції;
електроенергозабезпечення підприємства – розподільні підстанції 10 кВ та 6 кВ, масляні та повітряні вимикачі, конденсаторні установки 10 кВ, їх реконструкція, комплектні трансформаторні підстанції – 10/0,4 кВ, пічні (сталеплавильні) трансформатори, генераторні установки індукційних печей,0 6 та 0,4 кВ, пошук місць пошкоджень кабельних ліній, схеми та налагодження релейного захисту та автоматики, монтаж та ремонт розподільчих мереж та проводок, різного електрообладнання.
(атестація та акредитація ЕТЛ, високовольтні випробування, електротехнічні вимірювання та випробування електрообладнання)
(Landis&Gyr DATAGYR C300 Siemens, C300 Dialog Center, Телекарт Консоль + Енергія-9, індукційні лічильники).

Енергетик інструментального цеху

з 02.2002 по 03.2003 (1 рік 1 місяць)
Казенний завод порошкової металургії, Бровары (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація системи охорони праці електротехнічного персоналу, монтажних, ремонтних робіт та експлуатації електрообладнання, документація, інструкції;
електроенергозабезпечення цеху – розподільні щитові 0,4 кВ, пічні трансформатори, генераторні установки індукційних печей, кабельні лінії 0,4 кВ, монтаж та ремонт розподільних мереж та проводок, різного електроустаткування.
Обслуговання, налагодження, ремонт токарних, електроерозійних, координатних, шліфувальних верстатів, електропечі, гальванічні ділянки, вентиляцію, парогенератори та ін.

Электромонтер

з 07.1999 по 02.2002 (2 роки 7 місяців)
Казенний завод порошкової металургії, Бровары (Металургійна промисловість, металообробка)

Обслуговування, налагодження, ремонт пресів, електропечей, верстатів, гальванічної ділянки, вентиляції, парогенераторів мостових кранів та ін.

Освіта

Українська Інженерно-Педагогічна Академія, Київський Енергетичний Технікум

Електричні станції, монтаж та експлуатація енергетичних систем, Харків, Київ
Вища, з 1996 по 2003 (7 років)

Диплом з відзнакою

Додаткова інформація

•V гр. допуску до та вище 1000 В, в/в випробування, верхолазні роботи, робота з вантажопідйомними механізмами.
Досвід керівної роботи у колективі, спілкування з контролюючими та інспектуючими органами (РЕМ, Київенерго, КОЕ, інспекція ОП в енергетиці), замовниками та клієнтами. З 2005 по 2007рр. був начальником виробництва (за сумісництвом) таблетованої кави еспресо ТМ «GEMINI» на території виробничого комплексу ВАТ «Мономах».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: