Резюме від 26 квітня 2024

Лана

Директор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Останне місце роботи Фінансист

з 01.2018 по нині (6 років 3 місяці)
Фінансова гарантія, Ірпінь (Фінанси, банки, страхування)

На даний час працюю в НОВУС завскладом. Останнє місце роботи під час війни в пункті обміну валют. (14 видів валюти) Три освіти. Торговельна, Економічна, Фінанси . Керівний стаж роботи більше 15 років в різних сферах. Торгівля, послуги, фінансова сфера, комерційна та інші.Народилася в м. Запоріжжі,мешкаю в м. Ірпінь Київської обл. В останне працювала в ТОВ «ФІНАНСОВОЇ ГАРАНТІЇ» 02.07.1970 р. н. Освіта вища. Закінчила на відмінно Київський Інститут Бізнесу та Технологій за спеціальністю ФІНАНСИСТ. Також маю два дипломи з кваліфікації: Торговий працівник та Економіст підприємства. Маю водійські права категорії В.
Працювала в різних сферах: ТОРГІВЛЯ прод. та пром. товари, ПОСЛУГИ, БЮДЖЕТНА І КОМЕРЦІЙНА, а також ФІНАНСОВА сфери.
Є досвід роботи з підбору кадрів , навчання, розроблення інструкцій,ін.
Працювала в магазинах пром. та прод. товарів. СУПЕР МАРКЕТАХ як Завідувач відділу; Керівник магазину; Директор маг в мережі КОСМО та інших магазинах, офіційно та не офіційно. Так само Директором департаменту продажів ТОВ ФАВОРИТ-ІНВЕСТ та Директором ВП ТОВ ПАРІ-МАТЧ Розрахункова каса №1 та в інших сферах як Керівник за Трудовим договором та за контрактом. Була помічником депутата, обрана ( засідателем суду по кримінальним справам) Створила Ресурсний центр по підтримки ОСМД та ін..
Ключові навички та досягнення : Відкриття маг. та офісів з нуля.
* Організаторські здібності, великий досвід роботи в галузі торгівлі та послуг, комерційної, бюджетної та фінансової сфери діяльності;*Знання Законодавства України у різних сферах та досвід на практиці.
Мої особисті досягнення: добрі результати проф. діяльності та матеріальні заохочення співробітників; різнобічні інтереси, бажання пізнавати нове і освоювати теоретично і практично сучасні підходи, методи управління та організацію робочого циклу, внутрішні структури , як і дипломатичне ведення переговорів. *Постійно підвищую рівень кваліфікації. Здобула великий досвід у різних галузях.
Бажання ПРАЦЮВАТИ , бути корисною, розвиватись, бути мотивованою .

Освіта

Київський інститут бізнесу та технологій

Фінанси, Київ
Вища, з 2007 по 2008 (1 рік)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати