Резюме від 19 квітня 2023 Файл

Людмила

Оператор call-центру

Вік:
33 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Фурдись Людмила Василівна
13.09.1990 року народження (32 роки)
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
07.2017 – даний час – робота у Рівненському обласному центрі по нарахування та здійсненню соціальних виплат на посаді провідного фахівця відділу контролю за призначенням та виплатою допомог та компенсацій (перевіряла право та правильність призначення соціальних допомог і компенсацій, надавала консультації районним управлінням соціального захисту населення, брала участь у планових перевірках роботи районних управлінь соціального захисту населення та ін.).
12.2016 – 06.2017 – робота у ФОП Мельничук В. А. на посаді продавця продовольчих товарів у продуктовому магазині (приймала та націнювала товар, проводила розрахунок покупців, брала участь в інвентаризаціях та ін.)
06.2012-12.2015 – робота у ТзОВ «Статус ІД», що займається реалізацією соків, вод та пива в Рівненській області, на посаді бухгалтера (обробляли замовлення, формувала прихідні та видаткові накладні, складала маршрутні листи та ін.).
Освіта
2007-2012 – навчання в Національному університеті водного господарства та природокористування на факультеті менеджменту за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування», спеціаліст.
1997-2007 – навчання в Рівненській загальноосвітній школі № 19.
Вміння та навички
Робота з комп’ютером на рівні користувача: знання програм MS Office Word та Excel, навички роботи з Internet та E-mail, базові знання програми «1С:Підприємство» 8.2, вміння працювати з офісною технікою.
Досягнення
У 2021 та 2022 році отримала подяки за сумлінну працю та професіоналізм.
Особисті якості
Наполеглива, рішуча, ініціативна, працелюбна, відповідальна, легко запам’ятовую інформацію, завжди доводжу почату справу до кінця, володію організаторськими здібностями та вмію працювати у команді.

08.02.2023

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: