Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Олена

Економіст, бухгалтер, співробітник відділу кадрів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Коростень

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 12.2016 по нині (7 років 5 місяців)
АТ "Ощадбанк", Коростень (Фінанси, банки, страхування)

Основна функціональна роль: керівник підрозділу.
Додаткова функціональна роль: менеджер по роботі з клієнтами та преміум-клієнтами роздрібного бізнесу.
Завдання та обов’язки: 1.Здійснення загального керівництва відділом, розподіл обов’язків між своїми підлеглими, встановлення рівня їх відповідальності за станом роботи та забезпечення якісного обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу та преміум-клієнтів, організація роботи відділу. 2.Забезпечення виконання доведених планових показників з продажу банківських продуктів та інших видів діяльності. 3.Консультаційно-роз'яснювальна робота з клієнтами. 4.Виконання банківських та інших операцій відповідно до вимог чинного законодавства.5.Здійснення заходів, передбачених законодавством України та внутрішніми нормативними документами Банку з питань фінансового моніторингу.
6.Організація роботи щодо: кредитування фізичних осіб (в т. ч. по платіжним карткам); супроводження кредитних операцій фізичних осіб; розвитку операцій з використанням банківських платіжних карток; безготівкових розрахунків; розвитку та супроводження вкладних (депозитних) операцій, розрахунково-касового обслуговування фізичних осіб; інші. 7.Здійснення пошуку потенційних клієнтів фізичних осіб шляхом проведення зустрічей, переговорів та залучення їх на обслуговування.8.Здійснення аналізу аудиторії потенційних клієнтів, виявлення їх потреби щодо банківського обслуговування. 9.Здійснення моніторингу клієнтської бази установи з метою здійснення крос-продажів банківських продуктів.10. Взаємодія з профільними підрозділами філії – Житомирське обласне управління з питань надання консультацій клієнтам по продуктах роздрібного бізнесу. Консультує клієнтів по всіх продуктах роздрібного бізнесу. Проводить інформаційно-роз'яснювальну роботу з питань стратегічних переваг Банку. 11. Своєчасне інформування клієнтів про нові банківські продукти, акції і про всі зміни, які стосуються клієнтського обслуговування; участь в організації рекламних заходів для клієнтів, проводить презентації продуктів роздрібного бізнесу.12.Забезпечення своєчасного та якісного складання і передачу до підрозділів Управління/центрального апарату звітності за операціями у межах компетенції відділу.13. Забезпечення виконання планів з емісії платіжних карток, включаючи преміальних платіжних карток і розвитку еквайрингового обслуговування.14.Проведення роботи щодо укладання та супроводження угод з підприємствами і організаціями на виплату заробітної плати/стипендії та інших виплат з використанням платіжних карток працівникам/студентам через поточні/карткові рахунки.15. Супровід нестандартних банківських продуктів, розроблених у відповідності до потреб преміум-клієнтів. 16. Виконання інших обов'язків, віднесених до компетенції підрозділу

Провідний економіст відділу клієнтів роздрібного бізнесу ТВБВ №10005/029

з 06.2015 по 11.2016 (1 рік 5 місяців)
АТ "Ощадбанк", Коростень (Фінанси, банки, страхування)

Менеджер по роботі з клієнтами

з 07.2012 по 03.2015 (2 роки 8 місяців)
ПАТ «КБ «Надра» (Відділення №0506, вул. Красіна, буд. 3, м. Коростень), Коростень (Фінанси, банки, страхування)

Фінансовий консультант

з 11.2011 по 07.2012 (8 місяців)
АТ «УкрСиббанк» (ТТ №67, вул. Грушевського, буд. 17, м. Коростень), Коростень (Фінанси, банки, страхування)

Спеціаліст по роботі з кредитними картками

з 08.2006 по 10.2011 (5 років 2 місяці)
ПриватБанк, Коростень (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова

Математики, фізики та інформатики, Київ
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік)

Житомирський державний технологічний університет

Економіки та менеджменту, Житомир
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: