Резюме від 12 травня 2023 PRO

Олена

Майстер з нарощення волосся, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер по нарощуванню волосся

з 02.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
салон Noir (Краса, фітнес, спорт)

Освіта

Коледж театру та кіно

Актриса театру та кіно, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Я, Вєріч Олена Йосипівна, працюю в б'юті-індустрії з 2022 року. Я спеціалізуюся на нарощуванні волосся, та вмію застосовувати приховану техніку, яка майже не помітна. За рік роботи я набула значного досвіду у своїй професії, тому можу гарантувати якісну роботу.
Також, я розглядаю можливість працювати адміністратором в салоні краси. Мій досвід роботи у салоні краси дозволяє мені знати всі потрібні моменти для ефективної роботи в цій сфері.
Надзвичайно важливою для мене є моя присутність в соціальних мережах, яку я успішно розвиваю. Мій розкручений Instagram-аккаунт може стати додатковим засобом просування для будь-якої компанії в галузі краси.
Я знаю, що для досягнення успіху у своїй професії потрібна постійна праця та розвиток, тому я завжди готова до нових викликів і можливостей для покращення своїх навичок. Я дуже люблю свою роботу та надзвичайно відповідально ставлюся до кожного клієнта.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами