Резюме від 31 березня 2024 Файл

Дмитро

Зоотехнік, ветеринарний лікар

Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Міненко Дмитро Іванович,
1975 р. проживаю в Полтавській області.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища.
1992-1997 рр. - навчався у Харківському зооветеринарному інституті.
Спеціальність: -лікар ветеринарної медицини.
1998-2002 рр. - навчався в аспірантурі НДІС УААН.Спеціальність- 03.00.13 «Фізіологія людини та тварин».
2014-2016 рр.-заочно навчався в Полтавському аграрному коледжі управління і права,де з відзнакою отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Право».
2016-2019 рр.-заочно навчався в Полтавському Університеті економіки та торгівлі,де отримав диплом бакалавра за спеціальністю «Право».
Досвід роботи:

1997-2001 роки – головний ветеринарний лікар СТОВ «Ковалівка», Шишацького району, Полтавської області. (ВРХ, свині, птиця)

2002-2007 рр. - головний ветеринарний лікар МПП «Беркут»,м. Київ . (ВРХ,свині),
2007 р. - головний ветеринарний лікар ТОВ «Глобинський свинокомплекс»,м. Глобине, Полтавської обл. (свині).
2016-2018 рр. працював консультантом з питань тваринництва-, (годівля,утримання і т.ін.),(фірма,яка займається виробництвом та продажу кормів та кормових добавок)- ТОВ «Анкорес –Україна».(також займався продажем кормів та кормових добавок)
2019-2020 рр. . працював консультантом з питань тваринництва-, (годівля,утримання і т.ін.),ТОВ «ДК-ФіД»(також займався продажем кормів та кормових добавок)

Обов'язки:
Лікування і профілактична вакцинація сільськогосподарських тварин,
розробка планів протиепізоотичних заходів, складання бюджету
закупівлі ветеринарних препаратів (медикаментів, вакцин тощо), бух. звітність,лабораторний аналіз сільськогосподарської продукції ( м'ясо, молоко, зернові,комбікорми), розрахунок раціонів для тварин,розрахунок рентабельності тваринного виробництва, контроль заготівлі усіх видів кормів та якості ,контроль годівлі,розрахунки у потребах кормів,облік ТМЦ,,організація роботи персоналу,навчання персоналу. Знання технології бюджетування та ціноутворення.

Мови:
Російська, українська - досконало.
Особисті якості:
Стійкість у стресових ситуаціях, цілеспрямованість, високий рівень особистої відповідальності, вимогливий до себе і підлеглих, здатний організувати роботу колективу для виконання поставлених завдань, системний, відповідальний підхід до роботи,комунікабельний , оперативно приймаю рішення, вмію працювати в команді, відповідальний ,легко навчаюся,знання ринку зернових та с.г. продукції,знання генетики і селекції, вмію працювати з селек ційною программою.
Інше:
ПК - вільно, готовий до не нормованого робочого дня, маю досвід роботи з іноземними компаніями в галузі тваринництва ,вивчав принципи впровадження HACCР на підприємствах , знання програм Інтесел Орсек, Динаміка Дженерале,готовий до відряджень , наявність закордонного паспорта,права водія кат. «В».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: