Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Марина

Перекладач англійської, менеджер в інтернет-магазин

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Репетитор англійської мови

з 02.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
Школа SOVA English, Дистанційно (Освіта, наука)

Освіта

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Факультет іноземних мов, Івано-Франківськ
Вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Цілеспрямованість Комунікабельність Безконфліктність Користувач ПК Windows Email Google MS Office MS Excel MS PowerPoint Користувач Internet Adobe Adobe Photoshop Opera MS Word Сумлінність Пунктуальність Організованість

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — початковий
  • Українська — вільно
  • Латинь — початковий

Додаткова інформація

Добросовісна та амбітна студентка Факультету іноземних мов. Вже протягом багатьох років вивчаю англійську та німецьку мови. Любов до вивчення мов властива мені ще з дитинства. Часто брала участь в олімпіадах.
Мені подобається отримувати нові знання; по-новому відкривати для себе звичні речі. По цій же причині, я легка в навчанні, швидко схоплюю інформацію і потім якісно реалізовую отримані знання в практиці.
Мені подобається вести фізично-активний спосіб життя. Я люблю спорт, і усе що з ним пов'язано. Колись брала участь у змаганнях з волейболу, де моя команда займала призові місця.
Особисті якості: відповідальність, наполегливість, уважність, акуратність, стресостійкість цілеспрямованість, завжди закінчую те, за що беруся, до роботи ставлюся з максимальною віддачею.
Надаю перевагу праці в дружньому колективі, де панує повага та де я зможу на всі 100% проявити свою майстерність в тій чи іншій справі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: