Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Олексій

Комерційний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комерційний директор

з 01.2019 по нині (5 років 3 місяці)
MDG LLC, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Запуск автомобільного проекту
MDG LLC була заснована у 2018 році, як офіційний дистриб'ютор LCV та LDT вантажних автомобілів. З лютого 2020 року відкриває завод із виробництва (SKD) вантажних автомобілів під власним брендом "HDC". MDG LLC відкриває дилерську мережу в усіх регіонах України та забезпечує продаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування. З 2021 року MDG LLC стає дистриб'ютором в Україні турецьких автобусів "KARSAN". З 2022 року MDG підписує дистриб'юторський контракт з американсько-китайським виробником вантажних електричних автомобілів "CENNTRO".

Директор дистриб'юторської компанії

з 07.2011 по 01.2019 (7 років 6 місяців)
Група компаній "АІС", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Робота із заводами виробниками; підготовка та реалізація стратегії розвитку брендів; виведення на ринок нових продуктів; виконання планових показників заводу-виробників, планування прибутковості та рентабельності дистриб'юторської компанії EBITA та EAT; забезпечення логістики зовнішньої та внутрішньої;
Розробка стратегії продажів в умовах кризи, довгострокове та короткострокове бізнес-планування, аналіз ринку та позиціонування, забезпечення ефективного управління продажами, розвиток нових напрямків збуту, визначення пріоритетних напрямків розвитку.
Розвиток та формування дилерської мережі, розробка принципів роботи з дилерами, умов дилерських угод, визначення планів та завдань, впровадження та контроль відповідності регіональних дилерських центрів (включаючи персонал) корпоративним стандартам та впровадження CRM у дилерській мережі. Безпосередня участь у державних та комерційних тендерах

Консультант з продажу автомобілів VOLVO

з 02.2011 по 07.2011 (5 місяців)
Winner Automotive LLC, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Продаж автомобілів та аксесуарів, консультування клієнтів в автосалоні та по телефону, підготовка супровідної документації, пошук та залучення клієнтів, ведення клієнтської бази, активні продажі, проведення презентацій та тест-драйвів.

Менеджер з продажу відділу тюнінга

з 08.2010 по 02.2011 (6 місяців)
ТОВ "Авто-Лайф", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Продаж автомобілів та тюнінг-комплектів, консультування клієнтів в автосалоні та по телефону, підготовка супровідної документації, розробка індивідуальних програм удосконалення автомобілів, робота з VIP-клієнтами, пошук та залучення клієнтів, ведення клієнтської бази, активний продаж, проведення презентацій для клієнтів.

Менеджер відділу продажу

з 09.2003 по 07.2010 (6 років 10 місяців)
ТОВ „Авто-Реал ЛТД", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Розробка організаційної структури продажу, співпраця з дистриб'юторськими компаніями та постачальниками, контроль та координація рекламної діяльності компанії, вивчення роботи конкурентів, підтримка ділових зв'язків з клієнтами, торгово-посередницька діяльність, виконання планів продажу, підготовка звітів, пошук та оренда офісних приміщень, підбір персоналу, його мотивація та оцінка, управління відділом продажів (8 чол.);

Завідувач автосалона

з 05.1999 по 08.2003 (4 роки 3 місяці)
ТОВ "Автотехспорт", Кременчук (Автобізнес та автосервіс)

Управління діяльністю підприємства, складу, постачання та реалізація автомобілів, координація роботи СТО та сервісного обслуговування, роботи ділянки з встановлення додаткового обладнання.

Освіта

Дніпропетровський університет економіки та права (Університет ім. Альфреда Нобеля)

Фінанси / спеціаліст, Кременчук
Вища, з 1999 по 2005 (6 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Windows Бітрікс24 CRM Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook Уміння аналізувати Email Ініціативність Планування продажу Управлінські навички

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Стратегічне планування та бюджетування діяльності компанії. Підготовка нормативних документів для комерційної діяльності підприємства (Накази, розпорядження, інструкції, положення. Організація роботи підприємства та департаментів, проведення нарад, конференцій та позапланових зборів співробітників. Управління фінансовими потоками та товарними запасами. Керівництво фінансово-економічною діяльністю підприємства.
Побудова національної дистрибуції. Проведення ключових переговорів із партнерами. Підбір та адаптація персоналу Забезпечення виконання політик компанії: кадрової, соціальної, якості, клієнт орієнтованості. Управління незалежною дилерською мережею, впровадження та підтримання єдиних корпоративних стандартів.
Взаємодія з виробниками: стан продажів на національному ринку; комерційної політики заводу; укладання договорів та угод; обсягів закупівлі; умов та цін закупівлі та оплати; пріоритетів провадження за заявками; термінів постачання; графіку оплати; проведення спільних акцій щодо стимулювання продажів, гарантійної політики та сервісного обслуговування, розвитку дилерської мережі;
Професійні якості
Впевнений користувач ПК та офісної техніки, вільно володію українською та російською мовою. Англійська мова - рівень-початківець. Досвід роботи в бізнесі, відкриття підприємства з нуля, побудова системи реалізації товару та супутній супровід, аналіз діяльності та планування короткострокових та довгострокових проектів, уміння вести переговори, наявність лідерських та управлінських навичок. Комунікабельний, відповідальний, дисциплінований, цілеспрямований, пунктуальний. Прагнення особистого професійного розвитку. Готовий до ненормованого робочого дня та відряджень, маю право виїзду за кордон. Сімейний стан - одружений, троє дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: