Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Віталій

Керівник зовнішньоекономічних проєктів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник зовнішньоекономічних проектів.

з 05.2018 по 03.2022 (3 роки 10 місяців)
"KOFC General Trading LLC", Дубай. Об'єднані Арабські Емірати. (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Управління компаніями:
"Almazraa Altazega Company". м. Багдад. Ірак.
"Africa Eggs Corporation", "Food Market". м. Монровія. Ліберія.
Продаж продуктів харчування українського виробництва в країнах: Ірак, Ліберія, Сьєрра-Леоне, Гамбія. Аналіз ринку продуктів харчування в країнах Близького Сходу та Африки. Відкриття компаній в Іраку та Ліберії, отримання дозволів на роботу і проживання в цих країнах. Оформлення необхідного пакету документів для зовнішньоекономічної торгівлі продуктами харчування. Організація комплексу заходів для просування нового продукту на ринок. Пошук клієнтів, реалізація товарів.

Директор

з 03.2015 по 03.2018 (3 роки)
ТОВ "ТК Легіон", Київ (Нерухомість)

Ефективний розвиток об'єктів комерційної та житлової нерухомості, збільшення їх вартості, залучення інвестиційного капіталу, управління та вигідний продаж активів. Пошук нових ділянок під будівництво житлових комплексів на території України. Аналіз вихідних даних. Юридична оцінка правовстановлюючих документів на право користування земельною ділянкою, маркетинговий аналіз місця розташування, визначення концепції та цінової категорії майбутнього об'єкта, візуальна оцінка ділянки з погляду можливості проведення будівельних робіт, комплекс економічних і технічних досліджень, що дають змогу обґрунтувати доцільність та місце розташування будівництва, об'ємно-планувальні рішення на генплані, техніко-економічні розрахунки, висновок про інвестиційну привабливість передбачуваного проекту.
Комплекс робіт зі зміни цільового призначення земельної ділянки та розроблення детального плану території для зміни зонінгу. Підготовка документів для отримання містобудівного розрахунку, містобудівних умов і обмежень, технічних умов на підключення до зовнішніх інженерних мереж. Контроль над проектуванням об'єкта і проходження експертизи проекту. Отримання декларації або дозволу на початок будівельних робіт.
Організація і контроль над проведенням будівельних робіт на ділянці в якості замовника. Формування структури продажів, реклама, мотивація, CRM системи тощо.
Оформлення необхідних документів для введення об'єкта в експлуатацію. Передача комплексів в управління експлуатаційним організаціям.
Налагодження оптимальних відносин з усіма державними, контролюючими, приватними організаціями та інвесторами для успішної реалізації проекту.
Одночасно в роботі було 15 проектів у містах: Львів, Ужгород, Чернівці, Луцьк, Київ, Одеса, Черкаси, Харків.

Керівник проектів комерційної нерухомості

з 11.2011 по 02.2015 (3 роки 3 місяці)
ПрАТ "VAB Банк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Реалізація непрофільних активів Банку (нерухомість, земельні ділянки). Управління об'єктами нерухомості. Здача в оренду придатних приміщень, беззбиткова експлуатація будівель до продажу. Передпродажна підготовка об'єктів для підвищення ринкової вартості. Кваліфікація об'єктів за інвестиційною привабливістю, формування портфеля активів, визначення дисконту під час продажу. Робота з проблемним заставним майном на стадії стягнення. Оформлення об'єктів на баланс Банку, реєстрація права власності, переоформлення експлуатаційних договорів. Пошук і переговори з покупцями, підготовка документів для продажу, продаж нерухомості. Узгодження умов продажу з правлінням банку та наглядовою радою.

Директор

з 10.2009 по 10.2011 (2 роки)
ДП "Укрінтерпродукт"., Київ (Нерухомість)

Підприємство у складі великого агропромислового холдингу. Управління непрофільними активами. Підготовка та реалізація антикризової програми з оптимізації витрат на утримання майнових комплексів, будівель, земельних ділянок. Оцінка ринкової вартості об'єктів в умовах економічної кризи. Класифікація об'єктів холдингу за рівнем ліквідності. Формування пакета інвестиційних проектів. Розробка маркетингової концепції проектів, етапів їх реалізації. Продаж, здавання в оренду об'єктів нерухомості. Виведення підприємства на беззбитковий рівень, за рахунок антикризового управління.

Директор

з 01.2006 по 10.2009 (3 роки 9 місяців)
ТОВ "Ліга Партнерів", Львів (Нерухомість)

Повний комплекс робіт з реалізації проектів комерційної та житлової нерухомості. Створення ефективної керуючої структури. Збільшення вартості активів. При розробці концепцій проектів залучав фахівців європейських компаній. Захист інтересів компанії та позитивне вирішення питань в органах місцевої влади: депутати, мер, губернатор.
Безпосереднє керівництво такими відділами:
- Відділ розвитку. Пошук земельних ділянок та об'єктів, ведення переговорів з інвесторами.
- Відділ маркетингу та реклами. Дослідження, РR і рекламна кампанія, дизайн і корпоративний стиль.
- Фінансово-аналітичний відділ. Економіка проєктів, контроль економічних показників.
- Відділ договірних відносин та юридичний супровід.
- Комерційний відділ. Продаж і здача в оренду об'єктів.
- Відділ капітального будівництва. Організація будівельної частини реалізації проєкту.
- Відділ охорони. Забезпечення збереження майна на об'єктах і ділянках.
Управління активами великого виробничого підприємства. Зокрема, ведення діалогу з кредиторами, контроль судових процесів, банкрутство. Реалізація нового алгоритму бізнес-процесів на виробництві в умовах економічної кризи.

Освіта

Херсонський державний технічний університет.

Економіка підприємства. Інженер - економіст., Херсон
Вища, з 1991 по 1997 (6 років)

Знання і навички

Пользователь ПК PC User Управленческие навыки Responsibility Property management

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Зовнішньоекономічна діяльність. Організація продажів готової продукції українських підприємств за межами України. Аналіз конкурентних видів товару для українського ринку. Відкриття компаній за кордоном. Пошук інвесторів та партнерів для інвестиційних проектів.
Девелопмент нерухомості. Повний комплекс робіт з реалізації та управління проектами комерційної та житлової нерухомості. Антикризове управління активами. Формування ефективної керуючої компанії. Збільшення прибутковості бізнесу, проекту.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: