Резюме від 9 січня 2024

Антон

Електрик, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електромонтер СЦБ, майстер СЦБ

з 08.2013 по нині (10 років 10 місяців)
ПРАТ КАМЕТ-СТАЛЬ, Кам'янське (Металургійна промисловість, металообробка)

Електромонтером СЦБ виконував роботи по обслуговуванню та ремонту обладнання, пошук несправнстей в електричних схемах, пайка деталей , колодок
, розпайка дротів на стативах, ремонт кабельних ліній та їх прозвонка.
На посаді майстра вів документацію: табелі, інструктажі,тренінг інструктажі, журнали перевірок інструменту та ЗІЗ елктроперсоналу, підміняв відповідального за електрогосподарство. Планував роботу та матеріали, розстановка персоналу, підготовка розпоряджень по персоналу, отримання матеріалів для ремонтів, готував документацю по ремонтам для бухгалтерії. переглядав та складав інструкції з ОП. Підготовка презентацій на різні теми. Робота з програмами Word,Excel,PowerPoint. Досвід роботи та програмування радіостанцій Motorola, Icom.

Освіта

Гірничий університет

Електро-технічний, гірничий електромеханік, Дніпро
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Роботи на висоті, Метінвестполітехніка

2022, тиждень

Знання і навички

Цілеспрямованість Читання електричних схем Читання креслень КОМПАС AutoCAD ІV група з електробезпеки Mathcad SAP Logon MS Excel MS Word MS PowerPoint Водіння авто Складання інструкцій з охорони праці Ремонт побутової техніки Паяння Користувач ПК Орієнтація на результат Робота в команді Водійські права кат. B Ремонт електрообладнання

Додаткова інформація

Працюю на результа, щукаю нестандартні та/або оптимальні виходи зі складних ситуацій, працюю в команді, допомагаю колегам. Стараюсь якісно виконати покладену на мене роботу, можу брати відповідальність за результат. Спокійний, врівноваженний, комунікабельний, без вредних звичок. Відкритий для навчання, впевнений користувач ПК, добре навчаюсь роботі в программах, стараюсь оптимізувати роботу на робочому місці. Цікавлюсь новими технологіями в електрониці. Цікавлюсь та займаюсь машинами їх обслуговуванням, ремонтом та інше. займаюсь сільським господарством.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: