Резюме від 27 червня 2013 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/959946

Юрист, помощник юриста, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 06.2012 по 01.2013 (7 місяців)
ОЛИМП (Харчова промисловість)

сопровождение деятельности компании в сфере интеллектуальной собственности, ведение деловодства по торговым маркам, их регистрация, внесение изменений, поддержание действия, подготовка проектов и вычитка договор (в т. ч. и на английском языке), составление ходатайств, заявлений, писем, ведение переписки с украинскими и заграничными контрагентами, основы работы с базой 1С.

Освіта

КНУ имени Тараса Шевченко

Юридический, Киев
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)

красный диплом бакалавра и магистра права.

Додаткова освіта та сертифікати

American English Center

с 2008 по 2009

Manhattan School, legal english course

2012

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК PC User Internet User Windows Internet Explorer MS Outlook Outlook Express Express

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Закінчила юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка (дата закінчення - травень, 2012).
Маю червоний диплом бакалавра та магістра права, середній бал – 5.0. Спеціалізація - цивільне право. Магістерську роботу захищала по темі "Право особи на таємницю про стан свого здоров'я (цивільно-правовий аспект)", захистила з відзнакою.
З червня 2012 р. по січень 2013 р. працювала юристом в сфері інтелектуальної власності в одній з провідних компаній країни по виробництву алкогольної продукції. Основними обов'язками було ведення діловодства по реєстрації, внесенню змін, підтримання чинності торгових марок та промислових зразків, підготовка проектів авторських договорів, договорів про передачу прав, ліцензійних договорів (в т.ч. і англійською мовою), складання позовів, апеляцій, касацій, написання заяв, клопотань, ведення ділової переписки з контрагентами, як з українськими, так і закордонними, та ін.
У лютому 2013 року проходила стажування в юридичній компанії «Александров та партнери». Робота в основному стосувалась сфери нерухомості, будівництва, земельного та податкового права. Основними обов’язками було: написання аналітичних довідок та юридичних висновків, складання довіреностей, переклад довіреностей англійською мовою, написання договорів, ведення переписки з іноземними контрагентами та ін.
Маю навички складання документів в сфері корпоративного права - повідомлень про збори акціонерів / учасників, протоколів зборів та ін,
Володію грунтовними теоретичними та практичними знаннями в різних сферах права та законодавства (цивільне, господарське, корпоративне, трудове, міжнародне право, право інтелектуальної власності, процес та ін.). Брала участь в наукових конференціях, конкурсах, є досвід написання наукових статей та доповідей.
Під час навчання проходила практику в прокуратурі та суді, в тому числі в Апеляційному суді м. Києва. В 2011 році відвідувала такі міжнародні організації, як Європейський парламент, Європейський суд з прав людини, ВОІВ та інші в рамках програми «Навчальні візити в міжнародні організації».
Вільно володію українською та російською мовами, рівень англійської мови Upper Intermediate (сертифікати про проходження курсів англійської мови American English Center та Manhattan School (legal english).
Впевнений користувач ПК.
Основні риси: цілеспрямованість, працьовитість, комунікабельність, неконфліктність, вміння працювати в команді та на результат, здатність до навчання, стресостійкість, бажання професійно рости та розвиватись.

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: