Резюме від 11 травня 2024 PRO

Олександра

SMM-менеджер

Вік:
18 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SMM-менеджер

з 04.2024 по нині (1 місяць)
WellDone, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Моїми обов’язками тут є:

• Повне ведення Instagram та TikTok компанії
• Підбір стратегії
• Написання КП
• Зйомка чистого матеріалу (фото/відео)
• Монтаж відео для тіктоків та рілс
• Своєчасний постинг згідно КП та алгоритмів відповідних платформ
• Збільшення продажів за рахунок розвитку бренду в соціальних мережах

Керівник проєкту

з 06.2023 по нині (11 місяців)
Київський національний торговельно-економічний університет, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Я голова ради студентського самоврядування свого факультету. Мене обрали на цю посаду із-за значної активності і впертості в порівнянні з попередниками. Основний обов'язок - це керування людьми, які належать до моєї команди, а також вся інша керівна робота. Наприклад, запланований якийсь івент, мій обов'язок його організувати. Це: розроділ обов'язків між людьми; знайти фінансування; придумати і затвердити ідею/сценарій; придумати/створити декор в залі і на сцені; реклама цього заходу для залучення максимальної кількості глядачів; вся робота з документами і дозволами та багато іншого.
До досягнень можна віднести те, що за моєї каденції факультет "розквіт", ми почали вигравати те, що до цього ніколи не вигравали і з'явилася величезна кількість нових студентів.

SMM-керівник

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Київський національний торговельно-економічний університет, Київ (ЗМІ, медіа)

Я повністю закривала всі соцмережі факультету. В мої обов'язки входило: написання постів/текстів; створення обкладинок із дотриманням візуала; написання сценаріїв та зйомка відео ТікТок/Інстаграм; монтаж роликів; аналітична робота з акаунтами; комунікація з людьми.
За мого часу перебування на цій посаді акаунти значно виросли, так як до цього активно нічого не велося (всі докази можу показати скріншотами).

SMM-менеджер

з 07.2021 по 09.2022 (1 рік 2 місяці)
Особистий профіль, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

На цій посаді мій головний обов'язок - привести якомога більше нових клієнтів, так як сфера пов'язана з продажами, а саме - нумерологія. Я активно вела соцмережі, особливо ТікТок, щоб знайти нових клієнтів. Мої обов'язки: написання постів; написання сценарію та створення ролика; його монтаж; аналіз трендів; аналітична робота з акунтом; спілкування з клієнтом. В середньому вдавалося приводити 2-4 клієнта в день, що досить непогано для такої вузької сфери діяльності.

Освіта

Державний торговельно-економічний університет

Факультет інформаційних технологій
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Висока працездатність Створення Reels Креативність Зосередженість Редагування текстів Створення відеоконтенту Зйомка stories Цілеспрямованість Уміння аналізувати Розробка контент-плану InShot Ведення соціальних мереж Проведення розіграшів Комунікабельність Canva Adobe Photoshop Adobe Lightroom Відеомонтаж

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Шукаю вакансію СММ-менеджера на ДИСТАНЦІЙНІЙ/ЗМІШАНІЙ основі. НЕ РОЗГЛЯДАЮ ОФІСНИЙ ФОРМАТ. Маю глибокі знання соціальних мереж та їх алгоритмів. Креативна та вмію створювати вірусний контент. Вмію аналізувати дані та робити висновки для покращення стратегії. Маю відмінні комунікативні навички та вмію працювати в команді. Хочу розвиватися та вдосконалювати свої навички.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: