Резюме від 18 травня 2023 Файл

Ангелина

Администратор

Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Внукова Ангеліна
Дата народження: 23.07.2000р.
Номер тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел.пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Локація: м. Полтава
Тип зайнятості: повна
Мета: отримання посади…. Та бути корисною, реалізуючи свої знання, досвід та професійні навички.
Linkedin……

Освіта - вища:
2021-2023р.р.р – магістратураЛуганського національного університету імені Тараса Шевченка, факультет іноземних мов, спеціальність середня освіта. Мова і література англійська.
2017-2021р.р.- бакалаврський рівень Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, факультет іноземних мов, спеціальність середня освіта. Мова і література англійська.

Досвід роботи:
- листопад 2019р. – лютий 2023р. – працювала на посаді секретаря факультету іноземних мов Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Основні обов`язки: помічник декана та завідуючої кафедри, діловодство факультету, кадрова справа, архівна справа, документообіг кафедр.
- травень-жовтень 2019р. - працювала аніматором з дорослими (Турція, м.Сіде), згідно трудового договору з вишом для підвищення рівня англійської мови, основні обов’язки: комунікація з туристами, постійне спілкування, влаштовування різних заходів.
- липень-серпень 2018р. – працювала вожатою у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Шоколад» на період літнього сезону у м.Святогірськ Донецької області.

Додаткова інформація про мене: маю досвід в організації наступних заходів: конференції (науково-практичні, інтернет-конференції та ін.), державні іспити, акредитації вишу, підготовчі курси, робота на кафедрі.Була членом приймальної комісії студентів вишу.
Маю подяки від керівництва кафедри та університету.
Маю досвід роботи з ВПО: розселення у гуртожитку вишу, допомога в оформленні документів: довідок ВПО в державних органах, отримання гуманітарної допомоги, реєстрація цих осіб в міжнародних організаціях та волонтерських центрах, психологічна підтримка.
Володію програмами: WORD, Excel (просунутий рівень), EDBO, Contingemus.
Знання іноземної мови В1.
Водійські права категорія В.
Маю досвід роботи SMM менеджера.

Мої сильні сторони: відкрита, маю досвід роботи з великим об’ємом роботи, володію діловою мовою, постійно спілкуюсь с керівництвом університету на всіх рівнях, є досвід у ZOOM конференціях, планування та підведення підсумків роботи, складання розкладу та навантаження викладачів, робота з документами суворої звітності: студентські квітки, дипломі, відомості викладачів та ін.

Рекомендації готова надати за запитом.

Рада буду долучитися до роботи вашої команди!

Схожі кандидати

Адміністратор
17000 грн, Полтава, Дистанційно

Адміністратор
Полтава

Бухгалтер, администратор
10000 грн, Полтава

Бухгалтер, адміністратор
15000 грн, Полтава, Дистанційно

Адміністратор фотостудії
Полтава

Адміністратор
15000 грн, Полтава

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: