Резюме від 23 травня 2023 Файл

Людмила

Технолог

Вік:
65 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шульга Людмила Олексіївна
Контакти: моб.тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті дані: дата нарождення – 27.06.1958 р
Розлучена, маю дорослого сина
Освіта
Перша вища:
1975 – 1980 рр.
Київський Технологічний Інститут Харчової Промисловості, факультет - Технологія Бродильних та Хлібопекарських виробництв.
Одержала спеціальність - Технолог хлібопекарських, макаронних та кондитерських ви-робництв. П’ятнадцять років пропрацювала інженером виробничого відділу Полтавсь-кого об’єднання хлібопекарської промисловості, чотири роки з яких працювала зав.пе-карні-пекарем за кордоном. В підпорядкуванні об’єднання було 12 хлібозаводів у Пол-тавській області, які виробляли хлібопекарські та кондитерські вироби.
Підвищення кваліфікації:
04-06 1986 р.
Курси керівних працівників при Харьківському Економічному інституті.
Одержала диплом Організатора промислових підприємств.
Друга вища освіта:
1996 – 1997 рр.
Полтавський Кооперативний Інститут, спецфакультет по бухгалтерії та аудиту.
Одержала спеціальність - Менеджер фінансів.
Досвід роботи:
2019-2021 рр. - технолог у компанії з доставки їжі «GudFood»
2018 р - технолог у компанії з доставки їжі «Твоя еда»
2016 р – запуск ресторану грузинської кухні «Сулугуні» в м.Київ – опрацювання страв та створення технологічних карт.
З 01.2015р по 13.09.2015р – технолог ресторану «ВЕЕF М’ясо&Вино» та кафе «7 карт» м.Київ - упорядкування технологічної документації (опрацювання страв та ство-рення технологічних карт).
З 05.2009р по 11.2014р - готель «Інтерконтиненталь» м.Київ – з них запуск готелю (з 05.05 - 09.09) та у подальшому робота у готелі технологом (6 ресторанів, 2 лаунж-бари, великий кондитерський цех), українська, італійська, середземноморська, фран-цузська, японська, індійська, тайская кухні та ін.
Основні обов'язки:
- підготовка технологічної документації до відкриття готелю;
- забезпечення повної технологічної підтримки всіх ресторанів та барів готелю (складання технологічної документації на нові страви, калькуляційних карт, інструкцій, актів контрольних проробок страв та напівфабрикатів, проведення опрацювань нових страв тощо).
Працювала з іноземними шеф-кухарями та шеф-кондитерами, у тому числі з Ектором Хіменесом Браво
з 08.2008 р по 04.2009 р – технолог ресторану «Маріо» м.Київ
з 04.2008 р по 08.2008 р – шеф-кухар у ресторані класу фаст-фуд «Материк» м.Київ
Три роки працювала технологом кондитерського виробництва у системі супер-маркетів «Союз» м.Чернігів
- технологічна підтримка вже працюючих відділів у супермаркетах;
- відкриття нових відділув у супермаркетах по всій Україні (Прилуки, Ніжин, Житомир, Бердичів, Суми тощо).
Три роки викладала у ПТУ, спецдисципліни за спеціальністю «Кухар-кондитер», у м.Чернігів.
З 1980 по 1996 працювала інженером-технологом виробничого відділу Полтав-ського виробничого об'єднання хлібопекарської промисловості, в тому числі 4 роки за кордоном (зав.пекарні-пекар).
Додаткові знання та навички:
Базове знання ПК (Word, Excel, Internet), робота в програмі 1С бухгалтерія 6-а, 7-а, 8-я версії, Матіріалс Контрол, Store House, знання систем НАССР.
Особисті якості:
Пунктуальність, коммунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, легко навча-юсь, здатна чітко поставити завдання та домогтися його виконання.
Інтереси:
Музика, читання, в'язання, кулінарія, квіти, тварини.
Не дивлячись на вік (це лише паспортні дані), сповнена сил, енергії та бажання застосовувати свій багатий досвід (шкода якщо він пропаде).
Дуже дякую за виділений Ваш час та увагу!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: