Резюме від 7 квітня 2017

Богдан

Аудитор, керівник підрозділу, фінансовий директор, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е
Чукаса Богдана Ярославовича

претендента на посаду аудитора, керівника підрозділу, фінансового директора м.Тернопіль

Чукас Б.Я. адреса: Тернопільський район, с. Чистилів, вул. Ювілейна, 21, телефон мобільний [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Народився 17 березня 1966 року на Тернопільщині, Тернопільська область, Зборівський район, село Манаєв.

Сімейний стан: одружений , дружина Чукас Оксана Олексіївна 20.11. 1968 року народження, має вищу економічну освіту. Працює бухгалтером в Тернопільському міськ-районному центрі зайнятості. Виховуємо двоє дітей : дочка Руслана 12.02.1991 року народження , син Тарас 23.08.1996 року народження.

Освіта: вища економічна. Після служби в лавах Радянської армії в 1986 році поступив на стаціонарне відділення Тернопільського фінансово-економічного інституту, фінансово-економічного факультету на спеціальність ревізія і контроль. В 1990 році закінчив інститут за спеціальністю ревізія і контроль. До поступлення в інститут закінчив Тернопільське кооперативне училище за спеціальністю заготівельник-товарознавець, навчання з 1983 по 1986 роки.

Досвід роботи: З листопада 2009 р. по вересень 2010 року працював старшим ревізором-інспектором Державній податковій адміністрації у Тернопільській обл.. З серпня 2007р. по січень 2009р. працював на посаді начальника відділу внутрішнього аудиту Тернопільської обласної дирекції ВАТ «Райффайзен Банку Аваль». З початку 2002р. по серпень 2007р. працював провідним аудитором Департаменту внутрішнього аудиту в Тернопільській філії комерційного банку ПриватБанку. Займав посади консультанта та провідного аудитора Департаменту внутрішнього аудиту в Тернопільській філії ПриватБанку. До цього працював з 1993 року по 2002 рік Державній податковій адміністрації в Тернопільській області в Управлінні податкових розслідувань податкової міліції . Займав посади старшого, головного державного податкового ревізора-інспектора до виконуючого обов’язки заступника начальника управління, начальника інформаційно-аналітичного відділу Управління по боротьбі з приховуванням неоподатковуваних доходів та боротьбі з тіньовою економікою. В обласну податкову адміністрацію перейшов згідно переводу із Державної податкової інспекції у місті Тернополі де працював з 1992 по 1993 рік на посаді старшого податкового ревізора – інспектора. На роботу в ДПІ у місті Тернополі перейшов згідно переводу із апарату Головного контролера-ревізора Контрольно-ревізійного управління Міністерства фінансів України в Івано-Франківській області, де працював на посаді Старшого контролера-ревізора КРУ по Верховинському районі згідно державного розподілу після закінчення ін-ституту із 1990 році по 1992 рік.

Добре володію навиками роботи на персональному комп’ютері із знанням бухгалтерсь-ких програм. Професійно розбираюсь в податковому, банківському, бюджетному законодавствах. Вільно володію російською мовою, вивчав німецьку мову перекладаю із словником. Маю водійське посвідчення категорії «В» та власний автомобіль. Володію інформацією на ринку даних послуг в області.
Маю хороший досвід роботи людьми, вміння самостійно приймати рішення. Пройшов навчання та отримав сертифікати в Компанії Корпоративних Тренінгів «СТС», «Franklin Covey» по програмі «Управління людьми», «Планування і управління часом» та сертифі-кат торгівця на валютному ринку.

Додаткова інформація: За характером спокійний, працелюбний та врівноважений, комунікабельний. Присутнє почуття справедливості. Захоплення, відпочинок на природі разом із сім’єю або друзями.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: