Резюме від 23 січня 2024

Евгений

Начальник комерційного відділу, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Одеса, Тернопіль, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер західного регіону (функціонал комерційного директора)

з 02.2015 по 06.2022 (7 років 4 місяці)
ТОВ «Версатайл Україна», Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Залучення нових дилерів та підтримка комунікацій з існуючими партнерами компанії, досвід керування персоналом дилерів в частині навчання та перевірки засвоєних знань, контроль системної роботи персоналу, робота з VIP-клієнтами, аналіз конкурентного середовища, розробка та планування маркетингових заходів, створення стратегії просування на ринку та ефективних партнерських відносин з клієнтами компанії, перемовини з аграрними холдингами, тощо.

Знання і навички

Старанність Порядність Відповідальність Прагнення реалізації пос Чесність Управлінські навички Уміння аналізувати Побудова відділу продажу Планування продажу Користувач 1С Продаж B2B FMCG-продаж

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Освіта:
10.2011р. - 05.2013р. Пройдено низку тренінгів з управління продажами, методик продажів, техніки ведення ділових переговорів, SWOT-аналізу (один з методів стратегічного планування), а також з управління підрозділами компанії.
06.03.2000р. - 14.04.2000р. Центр підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів Державної митної служби України (отримано відповідний диплом із відмінною оцінкою результатів перепідготовки).
08.1998р. - 03.2000р. Технологічний університет Поділля.
Спеціальність – фінанси.
Кваліфікація – економіст.
09.1992р. - 07.1996р. Технологічний університет Поділля.
Спеціальність - металорізальні верстати та інструменти.
Кваліфікація – інженер-механік.
09.1994р. - 06.1995р. Вивчено курс "Стратегічне планування та тотальний менеджмент" з отриманням відповідного сертифікату.

Досвід роботи:
06.02.23р. - 30.11.23р. начальник комерційного відділу. Спеціалізація компанії - продаж комерційної техніки. Через блокування західного кордону з боку Польші, ринок техніки зупинився, а його відновлення до кінця року стало малоімовірним.
22.08.2022р. – 03.01.2023р. регіональний менеджер ТОВ Генекс Рітейл - однієї з національних компаній з продажу насінневого матеріалу та ЗЗР. Звільнився через поганий фінансовий стан роботодавця, значні затримки з оплатою праці та імовірне закриття компанії.
05.02.2015р. – 30.06.2022р. регіональний менеджер західного регіону (функціонал комерційного директора, робота з VIP-клієнтами) ТОВ «Версатайл Україна» м. Київ. Діяльність компанії – торгівля сільськогосподарською технікою та запчастинами до неї. Компетенції – технічні знання, залучення нових дилерів та підтримка комунікацій з існуючими партнерами компанії, досвід керування персоналом дилерів в частині навчання та перевірки засвоєних знань, контроль системної роботи персоналу, робота з VIP-клієнтами, аналіз конкурентного середовища, розробка та планування маркетингових заходів, створення стратегії просування на ринку та ефективних партнерських відносин з клієнтами компанії, тощо… Продовження діяльності компанії стало неможливим через воєнні дії в Україні.
01.08.2013р. – 18.11.2014р. директор з регіонального розвитку ТОВ Високі Аграрні Технології. Діяльність компанії – торгівля посівним матеріалом (насіння пшениці, ріпаку, сої, кукурудзи, соняшнику, тощо), а також засобами захисту рослин та сільськогосподарською технікою.
01.10.2011р. – 31.05.2013р. керівник обласного представництва ТОВ «Агросфера» (входить до групи компаній Алєф) у Хмельницькій області. Діяльність компанії – торгівля засобами захисту рослин та посівним матеріалом.
01.10.2008р. – 31.10.2011р. комерційний директор ТОВ "Сагітаріус". Діяльність компанії – торгівля мінеральними добривами сировиною та напівфабрикатами на зовнішньому ринку.
03.03.2008р. - 30.09.2008р. комерційний директор будівельної компанії "Сталком" (пропозиція власника бізнесу, робота з організації функціонування будівельної фірми, раніше компанія не існувала), контроль бізнес-процесів, зокрема закупівель, продажів, логістичного напрямку, тощо. Діяльність компанії – будівництво об'єктів інвестиційної нерухомості, житлове будівництво тощо, а також напрямок роздрібної та оптової торгівлі будівельними матеріалами. Звільнився з початком світової фінансової кризи через відсутність можливості компанії продовжувати функціонування (власники самостійно вирішили придбати ділянки під будівництво, кошти було «заморожено»)
Є досвід роботи на посаді, інженера-технолога на виробничому підприємстві, провідного інженера, начальника відділу тощо.
Додаткова інформація – на запит.
Маю досвід, набутий в системних компаніях (група компаній Алєф та Версатайл Україна), відповідальний, вмію планувати свою діяльність, є неодноразовий успішний досвід керування комерційною діяльністю підприємства. Відмінно знаю специфіку виробничої діяльності, організацію роздрібних та оптових продажів у сегментах В2В та В2С, методологію ведення переговорів, зовнішньоекономічну діяльність підприємств, а також сільськогосподарське та промислове виробництво. Є права водія, хороші знання обчислювальної техніки (досвідчений користувач, офісні додатки, в тому числі 1С).

Особисті якості.
Чесність, порядність, відповідальність, прагнення реалізації поставленої мети. Комунікабельний і відкритий у спілкуванні. Самостійний у прийнятті рішень. Відмінно розвинене аналітичне та логічне мислення, здатність до пошуку нових, оптимальних шляхів вирішення проблем. Швидко засвоюю нові знання. Люблю творчо підходити до будь-яких завдань. У людях ціную почуття відповідальності.

Інша інформація.
Водійські права – кат. В, С.
Захоплення - спорт, риболовля.
Без шкідливих звичок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: