Резюме від 24 червня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9669659

Спеціаліст технічної підтримки, оператор чату, модератор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст підтримки користувачів

з 03.2022 по 01.2023 (10 місяців)
Supercell, Дистанційно, Інші країни (IT)

Розглядання скарг на інших користувачів і тд, допомога в реальному часі користувачам в випадку знаходження багів або ще чогось.

Освіта

Фаховий коледж МГУ

Комп'ютерна інженерія, Одеса
Середня спеціальна, з 2021 по 2025 (4 роки)

Є галуззю, яка займається проектуванням, розробкою, виробництвом та управлінням комп'ютерними системами та програмним забезпеченням. Вона об'єднує принципи і методи інженерії, математики, науки про комп'ютери та інших дисциплін для створення ефективних і надійних комп'ютерних систем.

Знання і навички

Старанність Швидкий набір тексту Ведення онлайн-чатів Перша лінія підтримки Друга лінія підтримки Багатозадачність Відповідальність Пунктуальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Здатність до навчання Ведення CRM MS Excel

Знання мов

  • Російська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: