Резюме від 14 квітня 2024 PRO

Марина

Логіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Логіст

з 07.2022 по 03.2023 (8 місяців)
ФОП "УУТК", Київ (Транспорт, логістика)

Організація міжнародних перевезень та транспортування вантажів по Україні, ‑ укладення договорів, підбір необхідного транспорту, узгодження маршрутів та ціни перевезення, оформлення супровідних документів для експорту/імпорту, замитнення/розмитнення авто, супроводження авто з моменту завантаження до моменту розвантаження авто у місці призначення, допомога у пошуку відповідних катогорій товарів для закупівлі під вимоги за контрактом. Маю перевірених перевізників.

Менеджер (управитель) з туризму

з 05.2019 по 07.2021 (2 роки 2 місяці)
ФОП Васецька Л.В., Дніпро (Туризм)

Робота у туристичній агенції "Поїхали з Нами" ‑ виявлення потреб, підбір турів, переговори з туристами, підписання договорів, приймання оплати, реєстрація на рейси авіакомпаній,
підготовка пакету документів, які необхідні для подорожі, ведення туристів до моменту повернення в Україну.
Створення індивідуальних турів за побажаннями клієнтів: розробка оптимального маршруту, пошук та придбання авіаквитків з урахуванням можливих затримок, - якщо дальнішньомагістральне сполучення включало в себе декілька зупинок; проведення перемовин з авікомпаніями, бронювання готельних номерів/вілл, - переговори з готелями для отримання найкращих умов за вартістю/ пізнього або ранішнього заселення; бронювання крузіїв, замовлення індивідуальних трансферів, організація розважальної программи на відпочинку.

Головний диспетчер

з 03.2018 по 08.2018 (5 місяців)
КП «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту», Запоріжжя (Державні організації)

На посаді головного диспетчера в обов'язки входило: використання системи GPS моніторингу громадського транспорту "Dozor", за допомогою якої необхідно відслідковувати пересування кожного авто на маршруті кожного дня. На підставі відслідковування пересування громадського транспорту необхідно складати звіт, у якому відображати: можливі затримки подання авто на зупинки, з'їзд з маршруту, злив/заправку паливом, невихід на маршрут.

Менеджер з продажів

з 04.2017 по 11.2017 (7 місяців)
ФОП Унченко Л.В., Дніпро (Туризм)

Робота у туристичній агенції "Філософія відпочинку" ‑ виявлення потреб, підбір турів, переговори з туристами, підписання договорів, приймання оплати, оформлення супровідної документації, реєстрації на рейси, візова підтримка за необхідністю, ведення туристів на відпочинку до моменту повернення в Україну.

Логіст

з 07.2016 по 04.2017 (9 місяців)
ФОП "УУТК", Київ (Приватні особи)

На позиції логіста до обов'язків входили: участь в тендерних закупівлях, укладення договорів, пошук транспорту та складання маршруту для перевезення групи товарів, контроль своєчасної
доставки вантажів, завантаження/розвантаження автомобілів, подписання супровідної документації.

Головний адміністратор

з 10.2015 по 07.2016 (9 місяців)
Укрзалізниця, АТ, Дніпро (Транспорт, логістика)

Організація святкових заходів, що проводились у межах підприємства. В обов'язки входили: підготовка комерційних пропозицій, укладання договорів, проведення переговірної процедури, проведення процедур закупівель після узгодження з відповідними підрозділами, налагодження транспортування людей та техніки на завчасно забороновані майданчики.

Освіта

ДНУЗТ

Економіст‑кібернетик, Дніпро
Вища, з 2013 по 2019 (6 років)

Бакалавр 2013 - 2017
ДНУЗТ, Дніпро
Економіст‑кібернетик

Магістр 2017 - 2019
НМетАУ, Дніпро
Економіст-кібернетик

Схожі кандидати

Менеджер з логістики, з продажу
30000 грн, Київ

Землевпорядник, логіст (ГІС)
20000 грн, Київ

Менеджер по логистике
30000 грн, Київ, Дистанційно

Менеджер з логістики, завідувач складу
Київ

Диспетчер-логист
15000 грн, Київ, Дистанційно

Логіст
20000 грн, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: