Резюме від 28 травня 2023

Володимир

Перекладач англійської

Вік:
19 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Запорізький Національний Університет

Факультет іноземної філології, Запоріжжя
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Студент другого курсу за спеціальністю "романські мови та літератури (переклад включно), перша – іспанська Мова і література (іспанська)".

Знання і навички

Пунктуальність Стресостійкість Комунікабельність Користувач ПК Користувач Internet Публічні виступи Гра на музичних інструментах Написання музики Грамотна усна та письмова мова Google Docs MS Office Переклад з англійської Ведення телефонних переговорів Ведення соціальних мереж Збірка ПК Письмовий переклад Усний переклад Послідовний переклад WordPress Художній переклад Творчий підхід Адміністрування ОС Windows Користувач ОС Windows Wind Впевненість Адаптивність Уміння слухати Вправний Відповідальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Емпатія Уміння переконувати Винахідливість Креативність Уміння шукати інформацію Ораторська майстерність

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Іспанська — середній
  • Польська — початковий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Я - людина з постійною жагою до розвитку та самовдосконалення. З дитинства маю хист до вивчення мов. Англійською володію на рівні B2+. Маю велику кількість знайомих з англомовних країн, тому спілкування англійською для мене є досить простою задачею. Володію непоганим англійським акцентом та чудово розумію англійську мову на слух. Я позитивна людина, яка гарно відчуває емоції інших. Готовий навчатися та працювати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: