• Файл

Тимур

Головний енергетик

Вік:
42 роки
Місто:
Макарів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Кушик Тимур Леонідович
21.09.1982року народжкння
Київська область смт Макарів
Тел. Моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
e-mail. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Отримання вакантної посади з метою застосування здобутих знань та досвіду .

Освіта: 2000-2003рр. Факультет «Енергетика та Автоматика» Немішаївського Державного Аграрного коледжу. Отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю технік-електрик.
2011-2016рр.Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України факультет «Енергетика і Автоматика» .Отримав диплом магістра за спеціальністю «електрифікація та автоматизація сільського господарства» здобув кваліфікацію « інженер-дослідник з елекрофікації та автоматизації»

Трудова діяльність:2020-2023р ТОВ «СОЛАР ЕКОІНВЕСТ» сонячна електростанція – головний енергетик 2018-2020р. ТОВ НВП «Аеротехсервіс» - головний енергетик.
2016-2018р. Будівельна компанія «Євродім» на посаді інженер електрик
2007р. з 2016р. – Майстер розподільчих мереж 10/04кВ Макарівського РЕМ ПАТ « Київобленерго». Маю подяки та заохочення від керівництва компанії за добросовісне виконання своїх обов`язків.Призначався В.О. начальника РЕМ.
2006-2007рр. – технолог ЗАТ «Макагротех» смт. Макарів. Виробництво піролізних котлів.
2003-2006рр. – майстер штампувального цеху ЗАТ «Потенціал» смт. Макарів. Виробництво комплектуючих частин для холодильників «NORD»
2002-2003рр. – електромонтер розподільчих мереж Макарівського РП «Київобленерго».

Професійні навики: Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Володію програмами Word, Excel, Outlook. Знання нормативних документів ПБЕЕ, ПТЕ, ПБЕЕЗЗ, ПУЕ . Проходив навчання з пожежної безпеки, з експлуатації будівель та споруд, робота звантажопіднімальною технікою.
Маю 5 групу з електробезпеки.

Особисті якості: Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий та відповідальний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю. Постійно удосконалюю свої навики.

Додаткові відомості: одружений, маю двох синів .
Маю посвідчення водія кат. «В» і «С» та власний автомобіль. Досвід керування 18 років за категорією «В» та 4 роки за категорією «С».
Маю досвід керівництва колективом до 30 чоловік.
Здатний швидко навчатися новим видам діяльності.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: