Резюме від 10 січня 2024 Файл

Мар'яна

Адміністратор, керівник ресторану, кухар, керуючий магазином, товарознавець

Вік:
34 роки
Місто:
Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Пантюшова Мар'яна Василівна

Вік:33

Місто проживання: Стрий

Сімейне положення:не одружена

Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Посада:кухар, адміністратор залу

Досвід роботи

Назва компанії:Ресторан карамель

Посада: кухар

Період роботи: 2010 — 2012

Обов’язки:Організація та контроль процесів кухні;

керувала щоденними кухонними роботами 8 підлеглих;

проводила співбесіди, наймала і вчила нових співробітників з 2010 року, що

дозволило поліпшити виробничий процес на кухні на 50%;

складала тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;

контроль за технологією приготування і якістю страв;

контроль і підтримка санітарних норм;

контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;

участь в розробці нових страв.

-Су-шеф (Квітень 2012 ‐ Жовтень 2014)

Відпочинковий комплекс "Феєрія"

Приготування страв за стандартами;

раціональне управління запасами, мінімізація відходів;

забезпечення необхідної форми подачі страви;

дотримання чистоти й охайності на робочому місці;

зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.

Гірськолижний курорт "Плай"

Посада: адміністратор залу

Період роботи:2017-2020

Обов’язки:Організація роботи закладу, щоб досягти поставлених планових цілей. Забезпечення комфортних умов відвідувачів. Консультація клієнтів щодо пропонованих у
меню страв. Організація грамотного та ефективного обслуговування клієнтів. Результативне управління та контроль діяльності підлеглих. Складання графіка роботи
підлеглого персоналу та контроль його дотримання. Підтримка доброзичливої атмосфери на робочому місці. Дотримання закону про захист споживачів. Контроль за
терміном придатності продуктів, правил та вимог роботи з продуктами харчування. Контроль дотримання техніки безпеки та санітарних норм на робочих місцях.
Оформлення всіх документів та звітів для керівництва. Згладжування конфліктних ситуацій у колективі та з клієнтами. Проведення співбесід та підбір кандидатів на
підлеглі посади. Проведення інвентаризації . Робота із контрольно-касовим обладнанням. Організація та проведення урочистих заходів.

Супермаркет "АТБ"
Заступник керуючого магазином ОПеріод роботи: 2021-2022
Організація роботиз кадрами, здійснення підбору та розподілу працівників, контроль підвищення їх фахової майстерності, організія, їх технічне навчання.
Забезпечення виконання планів продаж, підтримання необхідного асортименту товару в магазині, здійснення замовлення товару узгодженого з відділом замовлень.
Виконання іншихрозпорядженбдиректора магазину пов’язані з поточною діяльністю магазину.
Ведення касової дисципліни

Освіта

ВПУ-34 Кухар 4розряду
(2006 ‐ 2010)
Бакалавр
ЛІЕТ -мерчандайзинг
(2010-2013)
Магістр
Львівська Комерційна Академія
(2013-2014) -комерційна діяльність.

Вміння та навики:
У мене відмінна пам’ять та смак, точний окомір, висока чутливість.

Вмію своєчасно розпізнати відхилення від технологічного процесу за

незначними візуальними чи запаховими ознаками. Можу з одного погляду

розпізнати якість та рівень свіжості продуктів. Створюю нові рецепти та меню,

використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи.

Додаткова інформація:

Комунікабельність,стресостійкість,

працелюбність,витривалість.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: