• Файл

Наталія

Бухгалтер

Вік:
46 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Прізвище, ім'я по батькові: Неділько Наталія Іванівна
Адреса:36004 м. Полтава.
Тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Дата, місце народження: 10 лютого 1978р. м. Полтава

Освіта: Закінчила у 2003р.-Харківський державний економічний університет, повна вища освіта за спеціальністю «Менеджмент організацій», кваліфікація менеджер-економіст. Спеціаліст.

Професійний досвід: з 10 вересня 2002р.-26.01.2005р.працювала бухгалтером по обліку матеріалів у централізованій бухгалтерії при Обласному дитячому санаторію.
З 27.01.2005р. і по теперішній час працюю бухгалтером у КП «Полтавський обласний клінічний протитуберкульозний диспансер ПОР» по матеріалах, а саме веду облік ОЗ, необоротних активів, медикаментів, бензину, господарчих товарів. Проводжу аналітичний облік об’єктів, аналіз статистичної інформації, проведення річної інвентаризації, порівняння даних та показників з показниками попередніх років, виявлення взаємозв’язків між економічними явищами і веденням бухгалтерського обліку. Щомісячне складання меморіальних ордерів № 9,10,13. Працюю у програмі ІС-ПРО.

Додаткові дані: знання ПК, на рівні користувача(Windows,Word, Exsel), англійська мова - початковий рівень (читаю та перекладаю зі словником). Категорія провідний спеціаліст. Риси характеру: наполегливість, цілеспрямованість, старанність, пунктуальність, бажання навчатися новому.

Н.І.Неділько

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: