Резюме від 1 травня 2024 PRO

Кира

Воспитатель, администратор, 17 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Администратор дитячого клубу

з 07.2023 по 02.2024 (7 місяців)
Damiani, Дніпро (Приватні особи)

Освіта

Высшее профессиональное училище № 17

Днепр
Середня, з 2021 по 2025 (4 роки)

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення.

Робота з системним та прикладним програмним забезпеченням; забезпечення захисту інформації на комп'ютерному обладнанні та у локальних мережах; створення текстових документів, електронних таблиць, презентацій, баз даних, комп'ютерної графіки, здійснення комп'ютерної верстки тощо; робота з налагодження, підключення та обслуговування периферійних пристроїв i оргтехніки, усунення пошкоджень; усунення недоліків у роботі програмного забезпечення, периферійного обладнання та офісної техніки; налагодження комп’ютерних мереж, встановлення кодів, паролів; реклама та продаж комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення, периферійних пристроїв, витратних матеріалів та мережевого обладнання.

Середня

Знання і навички

Настойчивость Коммуникабельность Пунктуальность Любовь к детям Нахожу общий язык Активность Рисование Творческий подход Закончила художественную школу Есть опыт с младшей сестрой Стресостійкість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: