Резюме від 13 червня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9724149

Юрист

Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 10.2018 по 06.2023 (4 роки 8 місяців)
приватна практика, Миколаїв (Юриспруденція)

Господарські справи, цивільні справи. справи про адміністративні правопорушення, корпоративні спори, податкові спори, участь у справах про банкрутство юридичних осіб, адміністративне судочинство. Робота з юридичними та фізичними особами.

Юрист

з 11.1999 по 10.2018 (18 років 11 місяців)
приватна практика, Миколаїв (Юриспруденція)

Претензійно-позовна робота, стягнення дебіторської заборгованості, робота з органами ДВС (представництво стягувачів та боржників), юридичний супровід правочинів з нерухомістю, кредитні правовідносити та спори, що витікають з кредитних правовідносин (на стороні боржників), податкові спори.

Знання і навички

Організованість Знання законодавства України Знання процесуального права Знання держ. реєстрів Користувач ЄДРСР Впевненість Знання цивільного законодавства Складання процесуальних документів Претензійно-позовна робота Робота з правовими базами НАУ Укладання договорів Представництво в судах Стягнення заборгованості Аналіз компаній на YouControl

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Російська — вище середнього

Схожі кандидати

Юрист, юрисконсульт
27000 грн, Миколаїв

Юрист
Миколаїв, Вознесенськ

Юрист
Миколаїв

Юрист
18000 грн, Миколаїв

Юрист, юрисконсульт
17000 грн, Миколаїв

Юрисконсульт
20000 грн, Миколаїв

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: