Резюме від 3 травня 2024 PRO

Микита

Сушеф, кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Буковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-Шеф

з 09.2023 по нині (9 місяців)
Ресторан "Vinoteka", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 05.2023 по 09.2023 (4 місяці)
Ресторан Omnivore & Sky Bar, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 01.2023 по 05.2023 (4 місяці)
Чорноморка (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 11.2021 по 07.2022 (8 місяців)
Готель "Ганц SPA" (Буковель), Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 11.2019 по 10.2021 (1 рік 11 місяців)
Premium club SPA (Буковель), Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал - Су-Шеф

з 11.2017 по 04.2019 (1 рік 5 місяців)
Готель "Amstelski" (Буковель), Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кхар Гарячого цеху, Кухар Хоспер, Старший зміни

з 12.2015 по 05.2018 (2 роки 5 місяців)
Daily Sport, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

Технолог, Миколаїв
Середня спеціальна, з 2014 по 2016 (2 роки)

Знання і навички

Комунікабельність Приготування гарячих страв Європейська кухня Українська кухня Приготування холодних страв Готування суші Готування на мангалі Італійська кухня Здатність до навчання Розробка меню Iiko Складання технологічних карт Випікання Готування піци

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: