Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Броніслав

Психолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер-аудитор

з 01.2024 по 03.2024 (2 місяці)
Мережа кафе "їжак", Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов'язків входив щоденний аудит кількох закладів, контроль якості на всіх етапах виробництва, контроль якості сервісу, та дотримання стандартів, тощо. Обробка негативних відгуків, виявлення помилок, надання зворотнього зв'язку персоналу, фіксації всіх проблем, та шляхів їх вирішення. Побудова та контроль графіку персоналу. Контроль дотримання дисциплінарної політики.
Великою частиною моєї роботи було навчання, адаптація, та атестація нового персоналу. Залучення "нових гравців" до команди. Проведення "п'ятихвилинок", та регуляція психологічного клімату в колективі.
Також в мою роботу входила розробка нових чеклистів для персоналу, скриптів обслуговування, прийняття участі в розробці дисциплінарної політики.
Крім всіх вищезазначених прямих обов'язків, я також пройшов стажування у всіх підрозділах мережі, включаючи бар, кухню, та колл-центр, щоб краще розумітися на тонкощах роботи лінійного персоналу, та отримати відповідну ступінь мультизадачності.

Адміністратор

з 08.2023 по 12.2023 (4 місяці)
Ресторан, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

До обов'язків входить ведення кассового обліку, забезпечення закладу всіма необхідними побутовими товарами, хімією та канцелярією, та ін.; Контроль роботи кухні та офіціантів, контроль якості продукції та контроль чистоти закладу; Прийом передзамовлення, та організація банкетів, весіль, іменин, поминок, тощо; Проведення співбесід, збір інформації про кандидатів на посаду. Контроль графіку, та нарахування заробітної плати.
Під час роботи на посаді адміністратора набув досвід прийому, навчання та адаптапції персоналу, розвинув лідерські та організаторські якості, покращив власний тайм-менеджмент

Продукт-менеджер

з 03.2022 по 05.2022 (2 місяці)
NFT-проект, Дистанційно (IT)

Виконував роль представника проекту, рекламного-менеджера, вів перемовини стосовно колаборації з іншими проектами. Дистанційно керував discord-ком'юніті, працював з великими обсягами тексту англійською, та брав участь в англомовних AMA-сессіях, групових дзвінках, усних перемовинах англійською.
Проводив опитування, та аналізував настрої ком'юніті. Проводив та регулював інтерактивні вікторини, конкурси, змагання. Модерував чат, слідкував за дотриманням правил проекту.

Освіта

ЦДПУ імені Володимира Винниченка

Педагогіки, психології та мистецтв. Психологія, Кропивницький
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Завершений бакалаврат

Знання і навички

Організація адаптації персоналу Навчання персоналу Управління персоналом Складання чеклістів Внутрішній аудит Побудова графіків для персоналу Компʼютерна грамотність MS Excel Вмотивованість до розвитку Уміння працювати в режимі багатозадачності Навички переговорів Соціальна компетентність Аналітичне мислення Робота в команді Організаторські здібності Вмотивованість Комунікабельність Стресостійкість Здатність до навчання Тактовність Емпатія Неупередженість Проведення тренінгів Управління командою Управління рестораном Інвентаризація

Знання мов

Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Психіатр, психотерапевт, нарколог
16000 грн, Івано-Франківськ, Дистанційно

Психолог
Чернівці, Дистанційно

Психолог
30000 грн, Харків, Дистанційно

Психолог
Дистанційно

Психолог, помічник психолога
Чернігів, Дистанційно

Психолог, психотерапевт
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: