• Файл

Александр

Руководитель проекта

Вік:
68 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Дерев'янченко Олександр Миколайович.

Україна, м. Київ
Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (WhatsApp)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта
Дніпропетровський інженерно-будівельний інститут. Факультет промислового та цивільного будівництва.
Дніпропетровський державний університет ім. Т.Г. Шевченка. Економічний факультет.
Професійні знання та вміння.Визначення інвестиційної привабливості та управління всіма фазами інвестиційно-будівельних проектів реконструкції та будівництва виробничих та цивільних об'єктів будь-якої складності на основі застосування системи управління проектами, адаптованої до умов реалізації. Коригування організаційної структури компанії та вибір необхідних систем та інструментів управління.Створення системи управління проектами у структурі компанії. У загальному випадку організація та управління інвестиційно-будівельними проектами за схемами fee-development, speculative development та BTS-девелопмент.
Додаткові спеціальні знання:Знання та досвід складання планів та управління економікою, фінансами, виробництвом та логістикою підприємства.Знання та досвід економіки та фінансового аналізу, результативних систем маркетингу, систем бюджетного управління. Володіння навичками укладання договорів, наказів, інструкцій, розпоряджень та інших нормативно-розпорядчих документів, аналізу великих обсягів інформації. Володіння навичками ведення продажу та переговорів, досвідом проведення нарад на будь-якому рівні.
Досвід роботи.
Н.вр-2013 р. Директор центру управління проектами. Корпорація "Укрспецтехнології", інституту зварювання ім. Є. О. Патона, НАНУ м. Київ. Розробка та впровадження проектів дослідно-промислових комплексів із переробки відходів промислового походження. Організаційно-управлінський консалтинг: переклад на проектне управління інвестиційно-будівельних компаній, організація та управління проектуванням та будівництвом великих промислових комплексів. Експертиза промислових будівель у Казахстані 2015 рік. 2012-2010 Віце-президент з управління будівництвом корпорації «Євробудінвест» м. Київ. У складі корпорації 7 компаній загальною чисельністю 3800 працівників. Основний напрямок – будівництво та реконструкція промислових об'єктів: цементних, металургійних, нафтопереробних, хімічних. Організація виграшу у тендері та управління реконструкцією об'єктів Кременчуцького НПЗ «Укртатнафа». Участь у будівництві сонячних електростанцій у Криму компанії «Актив Солар» та ін. В даний час дія корпорації зупинена.
2009-2008 Директор департаменту будівництва ПСК «Максімус», м. Київ. У складі департаменту мною було створено: групу керівників проектів, проектний офіс, логістику, відділ будівельної техніки та транспорту, відділ головного механіка, відділ головного енергетика, будівельно-монтажні управління. Послуги: будівництво логістичних та торгових центрів (Епіцентри в Україні), спеціальні будівельні роботи. Кількість працівників 1680.
2008-2007 Головний інженер корпорації "Граніт", м. Київ. Девелопмент, генеральний поспіль. Склад служб головного інженера: виробничо-технічний відділ, відділ головного механіка, відділ головного енергетика, виробнича база, відділ комплектації, будівельні ділянки. Будівництво та здача в експлуатацію елітних житлових та багатофункціональних комплексів підвищеної поверховості у центрі міста. Кількість працівників 860.
2007-2006 Керівник проекту «Укрспецтехнології КС», інституту ім. Є. О. Патона, м. Київ. Розробка та впровадження проектів дослідно-промислових комплексів із переробки відходів виробництва гірничо-металургійної промисловості.
2006- 2004 Заступник голови правління зі стратегічного розвитку та реконструкції ЗАТ «Елста», металургійний комплекс ВАТ «Дніпропрес», м. Дніпропетровськ. Здійснив усі фази реалізації інвестиційно-будівельного проекту створення металургійного ливарного комплексу на базі електродугової печі постійного струму ДСПТ-ІР, першої в Україні від ініціації та розробки Проекту до запуску в експлуатацію за схемою «проектування-будівництво» на основі проектного управління. Скорочення терміну у 1,5 рази з економією бюджету.
2004-1995 Директор-управління інжиніринговою компанією, м. Дніпропетровськ. Створив на базі Інституту геотехнічної механіки НАН України громадську організацію "Асоціація авторів наукових відкриттів України". Для виробничо-комерційної діяльності створив підприємство колективної власності Науково-дослідний виробничо-комерційний центр «Відкриття». Науково-технічні послуги: розробка та впровадження нових науково-технічних розробок та окремих видів дослідно-промислових зразків обладнання на замовлення гірничо-металургійних та машинобудівних підприємств України. Комерція: операції з просування товарів, ЗЕД та ін.Компанія існує. Діяльність припинена. Боргів немає.
1995-1989 Директор-управління компанією. Створив з нуля на базі технології Business Unit Management багатопрофільне підприємство колективної власності «Дніпропетровський комплексний центр «НІЕС» у складі 28 бізнес-одиниць. Керував всією виробничо-господарською діяльністю. Штатних працівників 460 осіб, сумісників та працюючих за окремими проектами до 300 осіб. Виробничі послуги: капітальний та поточний ремонти технологічного обладнання металургійних, трубопрокатних, машинобудівних та ін. заводів міста, будівництво та реконструкція виробничих та цивільних об'єктів. Науково-технічні послуги: розробка програмних продуктів із постачанням комп'ютерної техніки, розробка та виготовлення окремих видів дослідно-промислових зразків обладнання для підприємств гірничодобувної та металургійної промисловості на базі нових технологій. Комерція: операції з просування товарів, ЗЕД та ін. у тому числі, постачання газу та нафтопродуктів.
Діяльність компанії припинено власним рішенням. Борги були відсутні.
1989-1985 Керівник комплексу будівництва – управління будівництвом. Трест «Дніпроважбуд» комбінату «Дніпрометалургбуд», Мінважбуд УРСР, м. Дніпропетровськ. Управління будівництвом об'єктів: Дніпропетровське метро (наземні об'єкти), Дніпропетровський завод фурнітури (створення нових виробництв лиття, кування, штампування, мехобробки, гальваніки з інфраструктурою). Нижньодніпровський трубопрокатний завод ім. К. Лібкнехта, трубопрокатний цех №4 (створення нової лінії обробки обсадних труб). Дніпропетровський коксохімзавод (реконструкція комплексу 4 коксових батарей). Дніпропетровський сміттєспалювальний завод потужністю 240 тис. тонн на рік (нове будівництво, котли спалювання марки «Дукла», Чехія). Кількість підрядних організацій від 16 до 26. Кількість працюючих на комплексах від 800 до 1500 осіб.
1985-1983 Керівник виробничо-технічного відділу (ПТО) будівельного управління Заводбуд, тресту «Дніпроважбуд». Вивчення та підготовка проектно-кошторисної документації, заявок на матеріали та конструкції. Підготовка та узгодження тижнево-добових графіків виробництва БМР, постачання матеріалів. Облік виконання БМР власними силами управління та субпідрядниками відповідно до графіка, контроль обсягів та витрачання матеріалів та робіт за конструктивними елементами, перевірка списання матеріалів, згідно з обсягами виконаних робіт та нормами витрат матеріалів. Облік фактичного виконання БМР, організація та контроль документообігу відділу з іншими підрозділами управління, тресту та підрядними організаціями. Комплектація документації та участь у здачі об'єктів в експлуатацію замовникам.
1983-1980 Керівник відділу капітального будівництва. Управління комунального харчування Дніпропетровського міськвиконкому. Здійснював у повному обсязі інженерну підготовку, планування та моніторинг виконання робіт. Планував, оформлював та контролював замовлення на проектування нових, реконструкцію та ремонт усіх типів підприємств громадського харчування міста у восьми районах.
1980-1976 Головний інженер, начальник керівник управління-управління компанією. Ремонтно-будівельне управління "Горрембудтресту" м. Дніпропетровськ, Червоногвардійського району, промислового району міста. Керував усією господарсько-фінансовою діяльністю управління. Персонал-360 робітників і 27 ІТП. Виробничі послуги: реконструкція, капітальний, вибірковий та поточний ремонти та реставрація будівель та споруд цивільного та виробничого призначення, загальнобудівельні та спеціальні роботи.Виробництво: ділянка виготовлення м/конструкцій, столярний цех, лакофарбовий цех.
1976-1973 Трест «Криворіжстальконструкція», Мінмонтажспецбуд УРСР. Майстер з монтажу металевих та залізничних конструкцій. Об'єкти: дослідно-промислова установка потужністю 500 тисяч на рік фабрики металізованих котунів Північного ГЗК, Комплекс найпотужнішої у світі доменної печі ДП-9 корисним об'ємом 5034м3 продуктивністю 4 млн. тонн чавуну на рік металургійного комбінату «Криворіжсталь». Будівельні частини прикордонних військ. Північно-Західний прикордонний округ. Керівник будівельної ділянки. Керував будівництвом житлового комплексу прикордонного загону та двох прикордонних застав.
Додаткова інформація. Впевнений користувач ПК – стандартні програми. Російська, українська – вільно, англійська та німецька – базові знання, читаю та розумію технічні тексти.
Олександр Дерев'янченко.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: