Ярослав
Керуючий
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 36 років
- Місто проживання:
- Харків
- Готовий працювати:
- Луцьк
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9756769
Досвід роботи
Керуючий
з 07.2022 по нині
(1 рік 10 місяців)
INVINO, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відкриття з нуля гібридного проекту (салон елітних вин та кафе)
•Розробка посадових інструкцій та внутрішньої документації закладу.
•Підбір,контроль та організація навчання персоналу.
•Створення асортиментної матриці, аналіз реалізації продуктів виномаркету та кафе
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування проекту в соц.мережах.
•Аналіз фуд косту кафе та формування цін
•Пошуки постачальників, заключення договорів
•Робота з 1С. Контроль: інвентарізацій, списань, переміщень продукції
•Організація іміджових заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Контроль касової дисципліни
Кавіст та спікер
з 03.2021 по 02.2022
(11 місяців)
INVINO, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
•Організація правильного зберігання та догляду за сирами та винами
•Дотримання касової дисципліни
•Проведення дегустацій
•Участь у формуванні асортименту
•Продажі вина та міцного алкоголю
Менеджер ресторану
з 04.2018 по 01.2020
(1 рік 9 місяців)
ресторан «Kokawa», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
•Забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів, у тому числі шляхом перевірки їх прохань та скарг
•Підбір персоналу (офіціанти, бармени, портьє та тех. персонал)
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування ресторану в соц.мережах.
•Аналіз цін меню та барної карти. Формування націнки
•Формування барної карти
•Підбір постачальників алкоголю
•Складання графіка персоналу
•Організація іміджевих заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Участь в організації банкетів
•Навчання персоналу
•Участь у складанні посадових інструкцій персоналу
•Контроль інвентарізацій, списання продуктів та відмовників гостей ресторану
•Контроль касової дисципліни
Додаткова освіта та сертифікати
«Wine school by GOODWINE» м. Київ Курс «HoReCa»
2016, 1 місяць
Знання і навички
Додаткова інформація
Закоханий у теруарні продукти, такі як вино та сир. З 2015 року щомісяця проводив пейринги та дегустації сиру з вином, крафтовим пивом, міцним алкоголем та устрицями. У 2020 році пробував себе в організації виробництва сиру.
Схожі кандидати
Головний інженер, директор виробництва
Луцьк
Начальник охорони
Луцьк
Начальник відділу ІТКС
50000 грн, Луцьк, Дніпро
,
ще 6 міст
Керівник відділу якості
Луцьк
Керівник філії
Луцьк
Начальник відділу
Луцьк