Резюме від 7 березня 2024 PRO

Олексій

Керівник проєкту, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 11.2005 по нині (18 років 6 місяців)
Brain Art, Кропивницький (Маркетинг, реклама, PR)

18 років працюю у сфері Реклами, власник рекламно-виробничої агенції, організатор фестивалів та інших заходів, керівник багатьох проєктів, у т.ч. міжнародних.

Освіта

Державна льотна академія України

ФЛЕ, Механики и конструкции авиационной техники, Кропивницький
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)

Знання і навички

Художні здібності Інтернет-маркетинг Створення відеоконтенту Відеозйомка Організація заходів Планування проєкту Управління проєктами Просування в Instagram Робота з блогерами Аудіовізуальний метод викладання Проведення презентацій Дизайн презентацій Бренд-менеджмент Запуск нових брендів Розробка брендбуків Концепт-арт Візуалізація Візуальний дизайн Векторна графіка Adobe Photoshop CorelDRAW Adobe Premiere Pro Створення анімації 2D-анімація Розробка дизайну логотипів Презентація продукції Створення презентацій Віртуалізація Проведення рекламних кампаній YouTube Studio YouTube Ads Google Ads Facebook Ads Manager Цілеспрямованість Аналіз цільової аудиторії Творчий підхід Студійна зйомка Предметна фотозйомка Репортажна зйомка Каталожна зйомка Художній смак Adobe Lightroom Портретна зйомка Ретушування Food-зйомка Весільна зйомка Відеомонтаж Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Звукорежисура

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Радий вас вітати на моїй сторінці.
Якщо ви це читаєте, то скоріш за все ви знайшли те що шукали.
Мене звати Олексій Прохоренко.
Я спеціаліст з маркетингу, реклами, брендінгу та просуванню компаній та продукції. Маю дуже великий стаж у цій галузі. За час моєї діяльності я працював як з маленькими, так і великими компаніями, місцевими та закордонними. Цікаво? Дивись далі ;)
• Знання майже всього парку програмного забезпечення яке потрібне для візуального та фізичного створення проєкту: програми векторної та растрової графіки, аудіо та відео софту, створення сайтів, та презентацій, 3D моделювання, Віртуальної та доповненої реальності.
• Ведення сторінок соціальних мереж таких як фейсбук, інстаграм, linkedIN, та ін. с виготовленням якісного та креативного контенту найвищого рівня, з залученням топових блогерів та відомих людей.
• Окремо хочу зупинитись на виготовленні друкованої та сувенірної продукції.
Маючи власне виробництво, партнерські та дружні стосунки з іншими виробниками, та постачальниками матеріалів, отримав глибокі знання та вміння у технологіях з виготовлення продукції найвищої якості яка не поступається навіть євро стандартам. Маю декілька своїх гібридних технологій друку які дозволяють скоротити затрати та строки виконання від двох місяців до двох трьох тижнів. Це дає можливість вкластись у всілякі дедлайни та гарячі строки.
• Фото, та відео - контент, високої студійної якості, професійна озвучка роликів з розробкою сюжетної лінії для реклами, та інших потреб.
• Окрема практика це організація фестивалів та заходів, а також участь в них.
Організація та проведення декількох мотофестивалів з залученням живих гуртів, від ідеї до відтворення.
Допомога в організації, відвідуванні, участі та проведенні виставок, ярмарок, презентацій та інших бізнес-заходів, допомога участі підприємств на міжнародних виставках з розміщенням інформації в каталогах учасників виставки.
• Створення концепту, дизайну, проєкту з подальшим створенням та монтажем виставкового стенда компанії, з підготовкою сувенірної та друкованої продукції, декорації та "Ай стоперів" в Україні та за кордоном.
• Маркетингові та PR послуги, SEO, Налаштування реклами в Google Ads, Facebook, Instagram, YouTube .

На даний час (час війни) відбувається повна реструктуризація бізнесу, технологій та загальних потреб людей.
Це дуже важка та невідома ланка діяльності, потрібно все адаптувати під теперішні стандарти, та бути готовими розправити крила після закінчення воєнного стану. Якщо вам потрібні спеціалісти, я буду дуже радий розглянути ваші пропозиції що до співпраці, готовий працювати як з окремими завданнями, так і повноцінними проєктами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: