Резюме від 7 березня 2024 PRO

Олексій

Фотограф, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Кропивницький, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фотограф

з 01.2010 по нині (14 років 4 місяці)
Брейн Арт (Маркетинг, реклама, PR)

Освіта

Державна льотна академія України

ФЛЕ, Механики и конструкции авиационной техники, Кропивницький
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)

Знання і навички

Художні здібності Інтернет-маркетинг Створення відеоконтенту Відеозйомка Організація заходів Планування проєкту Управління проєктами Просування в Instagram Робота з блогерами Аудіовізуальний метод викладання Проведення презентацій Дизайн презентацій Бренд-менеджмент Запуск нових брендів Розробка брендбуків Концепт-арт Візуалізація Візуальний дизайн Векторна графіка Adobe Photoshop CorelDRAW Adobe Premiere Pro Створення анімації 2D-анімація Розробка дизайну логотипів Презентація продукції Створення презентацій Віртуалізація Проведення рекламних кампаній YouTube Studio YouTube Ads Google Ads Facebook Ads Manager Цілеспрямованість Аналіз цільової аудиторії Творчий підхід Студійна зйомка Предметна фотозйомка Репортажна зйомка Каталожна зйомка Художній смак Adobe Lightroom Портретна зйомка Ретушування Food-зйомка Весільна зйомка Відеомонтаж Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Звукорежисура

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Привіт! Дякую за увагу до мого резюме!
Мене звати Олексій Прохоренко. Я спеціаліст у сфері реклами, брендінгу, PR та ін.
Резюме фотографа це не єдина моя спеціальність, але одна з основних.
У фотографії я ще з чорно-білої плівки) Так, це коли кожен кадр коштував грошей та часу, саме це і робить з фотографа того самого фотографа, який думає над кожним кадром, фотограф відрізняється від контент-мейкера з телефоном, який вивчився в інстаграмі за три дні. Можна мати дуже круте обладнання та знімати не художні кадри.
Я пройшов великий шлях, а також епоху цифровізації фотографії) Були й весілля і просто фотосесії... Потім була і своя студія, де я поступово переріс у каталожну зйомку, та зйомку реклами. Саме тоді закінчилась кар'єра фотографа і почалась епоха реклами, але фотокамера ніколи не покидає моїх рук (чи шиї)) )
Я не шукаю аби яку роботу за копійки, ціну собі знаю, але якщо вас цікавить справжній профі, я готовий розглянути любі ваші пропозиції. Від цікавого проєкту не відмовлюсь.
Стосовно оплати праці. Я вказую оплату тільки за роботу. Амортизація обладнання вираховується, окремо від поставлених задач, у фото обладнання є свій конкретний ресурс.
У арсеналі маю робочу конячку дзеркалку з декількома об'єктивами для багатьох стандартних задач. Спалах для репортажної зйомки, мінімально необхідний набір студійних спалахів, фотобокс для предметної фотографії, рефлектор великого розміру, фони та ін.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: