Резюме від 4 лютого 2024

Яна

Юрист, помічник юриста

Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Секретар судового засідання

з 05.2022 по 03.2023 (10 місяців)
Київський апеляційний суд, Київ (Юриспруденція)

працювала секретарем судового засідання в Київському апеляційному суді в цивільній палаті. Під час здійснення роботи займалася написанням запитів, протоколів, ухвал та інших процесуальних документів.

Освіта

Національний авіаційний університет

Право, Київ
Незакінчена вища, з 2022 по 2025 (3 роки)

втупила на рівень бакалавер в Національний авіаційний університет за спеціальностю право.

Київський професійно-педагогічногічний коледжу ім. Антона Макаренка

Право, Київ
Середня спеціальна, з 2017 по 2021 (4 роки)

2017 р.-2021.- вступила на бюджет до Київського професійно-педагогічного коледжу ім. Антона Макаренка на економіко-правове відділення спеціальності право. Закінчила коледж з відзнакою та отримала диплом молодшого спеціаліста. Під час навчання я брала участь в різноманітних заходах, ходила на волентерство, та проходила практику в державних установах, а саме в Шевченківському відділі ДРАЦС в м. Києві та в Шевченківському управлінні поліції ГУНП у м. Києві в слідчому відділі. При проходженні практики я отримувала навички з складання процесуальних документів, які створюються у відповідних органах.

Досвід роботи:
25.05.2022 - 10.03.2023 працювала секретарем судового засідання в Київському апеляційному суді в цивільній палаті. Під час здійснення роботи займалася написанням запитів, протоколів, ухвал та інших процесуальних документів.

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word MS Office Знання законодавства України Знання держ. реєстрів Користувач ЄДРСР Складання юридичних документів Контроль документообігу

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: