Резюме від 15 листопада 2023 Файл

Наталія

Помічник керівника, секретар, діловод, офіс-менеджер

Вік:
37 років
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Добробог Наталія Федорівна
(Dobroboh Nataliia)

Дата народження: 05.05.1987
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта вища:
• Університет банківської справи Національного банку України (м. Київ), напрям підготовки «Економіка і підприємництво. Фінанси», кваліфікація спеціаліста з фінансів, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, у 2012 році.
• Державна академія керівних кадрів культури і мистецтв, спеціальність «Документознавство та інформаційна діяльність», кваліфікація документознавець, референт органів державної влади та місцевого самоврядування, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, у 2009 році.
• Державна академія керівних кадрів культури і мистецтв, отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки «Культура», кваліфікація бакалавра з документознавства та інформаційної діяльності, освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр, у 2008 році.
• Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету, спеціальність «Діловодство», кваліфікація референт, секретар адміністративний, освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст, у 2006 році.

Професійні навички:
- впевнений користувач ПК MS Office;
- досвід ведення документообігу;
- навички роботи з клієнтами;
- ведення справ клієнтів;
- виставлення рахунків клієнтам;
- проведення депозитарних операцій (зарахування, списування цінних паперів);
- забезпечення життєдіяльності офісу;
- володіння мовами: українська та російська вільно, англійська – базова.

Досвід роботи:
01.09.2006 р. – 31.01.2008 р. Товариство з обмеженою відповідальністю, компанія управління активами «Актив Плюс». Прийнята на посаду офіс-менеджера.
01.02.2008 р. – 16.03.2011 р. Закрите акціонерне товариство, інвестиційна компанія «Обрій Капітал». Прийнята на посаду спеціаліста-оператора з депозитарних операцій.
17.03.2011 р. – 26.12.2011 р. Товариство з обмеженою відповідальністю інвестиційна компанія «Добрий Капітал». Прийнята на посаду спеціаліста з депозитарних операцій.
02.07.2013 р. – 29.11.2013 р. Товариство з обмеженою відповідальністю «Максфілд Фінанс». Прийнята на посаду фахівця відділу депозитарної діяльності.

Особисті якості:
Цілеспрямована, педантична, комунікабельна, відповідальна, оптимістична, швидко навчаюсь новому, шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: