Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Валерій

Інженер з транспорту

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер

з 08.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Укрпошта, Черкаси (Транспорт, логістика)

Парк автомобілів 209 одиниць.
В прямому підпорядкуванні
16 механіків. Складання наряду — випуску автомобілів на лінію у відповідності до маршрутів та замовлень. Складання графіку змінності водіїв, контроль за дотриманням режиму праці і відпочинку. Оперативне здійснення заміни водіїв та автотранспорту для здійснення перевезення на маршрутах. Формування потреби філії щодо запчастин, інструментів і матеріалів для якісного виконання ремонтних робіт і технічного обслуговування. Контроль за експлуатацією, технічним станом транспортних засобів, своєчасністю проведення поточних і капітальних ремонтів, технічного обслуговування. Складання графіків проходження ТО -1, ТО-2, контроль за їх виконанням. Формування технічного завдання щодо закупівлі запчастин, інструментів і матеріалів, послуг з технічного контролю авто, послуг з технічного обслуговування автомобілів. Укладання договорів на постачання з/частин, СТО. Ведення карток обліку шин, АКБ. Контроль за рухом паливно-мастильних матеріалів. Табелювання працівників. Формування щомісячних та щоквартальних звітів.

Інженер-механік

з 04.2021 по 04.2022 (1 рік)
ТОВ, Черкаси (Сільське господарство, агробізнес)

Парк техніки з 16 зернозбиральних комбайнів John Deere серії STS. Організація роботи механіків. Опрацювання дефектовок та фото-звітів поломок від механіків, закупівля запасних частин, організація логістики, укладання договорів, контроль оплат, ведення первинного бухгалтерського та складського обліку, координація роботи механіків, контроль проведення ремонтних робіт, технічних оглядів, співпраця з сервісними службами, GPS-контроль службового транспорту та техніки, контроль та обслуговування системи обліку врожайності Farm TRX.

Механік

з 11.2014 по 07.2019 (4 роки 8 місяців)
СТОВ "ЛНЗ-АГРО", Шпола (Сільське господарство, агробізнес)

Кластер 30 000 га. Проведення дефектовки техніки, закупівля запасних частин та
організація логістики, контроль за раціональним та цільовим використанням запчастин та ПММ, контроль залишків запчастин та ПММ на складі, контроль за проведенням запланованих та поточних ремонтів, співпраця з сервісними службами та організація їхньої роботи, ремонт окремих деталей та вузлів із залученням профільних підприємств, допомога при ремонті в полі, прийомка нової техніки та введення її в експлуатацію, постановка техніки на облік в Держтехнагляд, документальна та технічна підготовка техніки до продажу, ведення звітності щодо надходження та переміщення техніки, своєчасне звітування керівництву та подача інформації структурним підрозділам агрохолдингу. Проведення інвентаризацій. Ведення документації.

Менеджер з продажу

з 01.2012 по 05.2014 (2 роки 4 місяці)
ПрАТ «Шполатехагро», Шпола (Сільське господарство, агробізнес)

Продаж сільськогосподарської техніки та запчастин
Monosem, Giorgi, Quivogne, Eco-Mulch, Berthoud, Sulky.

Продавець-консультант

з 03.2003 по 01.2012 (8 років 10 місяців)
КОМПАКТ, Шпола (Роздрібна торгівля)

Продаж електроінструменту, бензоінструменту, ручного інструменту, запчастин та комплектуючих до них.

Освіта

Черкаський Державний Технологічний Університет

Інженерна-механіка, Черкаси
Вища, з 2012 по 2017 (5 років)

Черкаський Політехнічний Технікум

Економіка підприємства, Черкаси
Незакінчена вища, з 1998 по 2001 (3 роки)

Знання і навички

ERP-система IT-Enterprise 1С:Підприємство MS Office MS Outlook Уміння користуватись оргтехнікою Ведення технічної документації Контроль документообігу Ведення первинної бухгалтерської документації Керування транспортними засобами Безаварійне водіння Управління персоналом Чесність Відповідальність

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: