Резюме від 31 січня 2024 Файл

Олександр

Головний технолог

Вік:
42 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Займак Олександр Михайлович
Головний технолог, завідувач виробництвом
Повна зайнятість
Дата народження: 12.02.1982р. (41 рік)
Місто: Черкаси
Контактні дані: номер телефону : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
Інженер-технолог, технолог з впровадження нових технік і технологій, заступник головного технолога, головний технолог
з 13.10.2004 р. по липень 2023р.
ТОВ «Черкаський лікеро-горілчаний завод», ТОВ «Буассон Еліт» Бельведер Груп», ТОВ «Інтернешнл Дрінкс Продакшн Імпекс» (одне й те ж підприємство-різні перейменування), Черкаси (виробництво горілок, лікеро-горілчаних напоїв, вин ігристих резервуарним способом, винних напоїв, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв)
Обов’язки:
• організація та контроль виробництва напоїв (від отримання сировини та матеріалів до виготовлення готової продукції на всіх етапах виробництва);
• ведення технологічної документації, складання купажних карт, технологічних звітів та актів, проведення інвентаризацій ТМЦ;
• підбір та розрахунок необхідних інгредієнтів для виготовлення продукції;
• розробка і впровадження нових видів продукції;
• розробка та впровадження нормативної документації(технічних умов, технологічних інструкцій, рецептур і т.п.);
• підготовка документації та отримання дозвільних документів на виробництво (атестація та сертифікація виробництва, реєстрація місць зберігання спирту та алкогольних напоїв, ліцензування діяльності, відповідальність за штрихкодування готової продукції);
• розробка та впровадження системи управління якістю згідно ISO 9001, системи управління безпечністю харчових продуктів заснованої на принципах НАССР згідно ISO 22000;
• управління персоналом (розстановка, навчання, підбір);
• отримання спирту етилового та виноматеріалів (отримання зразків та підбір виноматеріалів/спирту згідно вимог виробництва; отримання сировини та оформлення відповідної документації на отримання);
• організація та контроль відвантаження продукції на експорт (від розроблення продукту, етикетки, упаковки, оформлення документації до відвантаження).
• лабораторний контроль виробництва напоїв (від отримання сировини та матеріалів до виготовлення готової продукції на всіх етапах виробництва);
• вхідний контроль сировини, матеріалів;
• хімічний контроль на всіх етапах виготовлення продукції (від напівфабрикатів до готової продукції);
• участь в роботах з атестації виробничої лабораторії, сертифікації продукції.
З 11.07.2023р. по теперішній час
ТОВ «Альфа-Етекс» Черкаси (виробництво м’ясних та рибних консервів).
Посада:
Майстер зміни консервного виробництва (м’ясо/риба).
Обов’язки:
Контроль виробництва м’ясних та рибних консервів. Керівництво роботи цеха(виробничі процеси, персонал). Відповідальність за якість та кількість виготовленої продукції.
Освіта:
Вища, з 01.09.1999р. по 19.06.2004р. навчання в Черкаському державному технологічному університеті, здобув кваліфікацію інженера хіміка-технолога.
Під час навчання проходив практику за спеціальністю на КП «Пивзавод Богдан» Черкаси, ДП «Косарський спиртовий завод» Черкаська обл.
Додаткова освіта:
Член центральної дегустаційної комісії «Укрпродспілка» по затвердженню рецептур слабалкогольних та безалкогольних напоїв.
Приймав участь у різноманітних семінарах, щодо організації виробництва харчової продукції.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: