Резюме від 4 березня 2024 Файл

Богдан

Керівник проєкту

Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ємчук Богдан Богданович
Дата народження 02.10.1971, 52 роки
Контакти: моб./вайбер [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Зацікавленість в посадах: управління проектами / директор по розвитку
Ключові компетенції і навики:
- ініціація, розробка Бюджету та Календарного графіку реалізації, управління та контроль впровадження Інсталяцій «під ключ» або частково: підбір робочої групи, повна участь у розробці Концепції та Базового інжинірингу, підбір основного технологічного обладнання та вибір постачальника, участь у розробці НТД у частині «П» та «Р» з генпідрядником або місцевою проектною організацією, розробка програми монтажних робіт; технологічне оформлення інфраструктури та периферійних вузлів, шеф-монтаж та пуско-налагодження та пускові роботи, Презентація результату;
- фінансовий контроль інстальованих об’єктів;
- розробка та реалізація Програм розвитку та модернізації як виробничої частини, так і підприємства загалом;
- Управління реалізацією проектів;
- Управління операційною діяльністю;
- Забезпечення роботи інфраструктури підприємства;


Основні комплексні реалізовані інсталяції:
* інсталяція виробництва засобів захисту рослин та мікродобрив (ГК «ВітАгро») потужністю по 12 000 тонн на рік;
* інсталяція синтезу алкідних та епоксидних смол (АТ «Емпілс») потужністю 50 000 тонн на рік;
* інсталяція синтезу поліефірних смол потужністю 10 000 тонн на рік (ТОВ «Атіка»);
* завод із виробництва водно-дисперсійних інтер'єрних будівельних матеріалів потужністю 20 000 тонн на рік (ТОВ «Інтерра Деко Груп»);
* завод з виробництва алкід-уретанових та поліефірних смол потужністю 25 000 тонн на рік (ТОВ «Дугалак»);
* завод з виробництва стирольних та акрил-стирольних дисперсій потужністю 8 000 тонн на рік (ТОВ «Акрилат», Алмата);
* Промисловий комплекс з виробництва будівельної хімії у складі: органорозчинні ЛКМ, водні ЛКМ та завод синтезу смол (ТОВ «Узкабель», Ташкент).

Освіта

1986-1990 – Калуський хіміко-технологічний технікум за спеціальністю виробництво неорганічних речовин та мінеральних добрив. Червоний диплом.
1991-1996 – Український Державний хіміко – технологічний університет, факультет тонкого органічного синтезу та нафтопереробки. Червоний диплом.
1999 – 2001 Аспірантура в Донецькому інституті Пластмас. Під керівництвом Зайцевої Валентини Василівної працював над синтезом оптично прозорих полімерів на основі діетиленгліколь-біс-алілкарбонату.
2007-2009 – Міжнародний Інститут Бізнесу по Програмі Executive Master of Business Administrations. Диплом захистив на тему «Маркетинг на ринку B2B».

Професійний досвід

2020-2023 Керівник проекту впровадження виробництва засобів захисту рослин, мікродобрив, миючих засобів та виробництва тари у ГК ВітАгро.

2004 – 2019 Польська компанія PROFARB (Глівіце), СП ТОВ «Профарб Україна».
Про підприємство. Проектно-інжирингова та машинобудівна фірма середнього рівня. Розробка проектів, комплектація інсталяцій, впровадження інноваційних технологій. Товарний портфель: екструзійне обладнання, ємнісне обладнання, теплообмінне та високодинамічне обладнання, системи нагрівання-охолодження, диспергуючі та подрібнювальні агрегати для рідких фаз. Автоматизація та візуалізація технологічних процесів. Географія продажів - країни СНД, Середня Азія, Західна та Східна Європа.
Кар'єра. Регіональний директор, молодший партнер.
Результати. Виведення компанії у лідери на профільному сегменті ринку у країнах СНД. Індивідуальний обсяг продажів – до 50% від обороту всієї компанії. Професійна команда, яка працює із європейськими Інвесторами, сильна сервісна служба.

2001 – 2004 Міжнародний концерн РОМАКО (13 підприємств на всіх континентах).
Про підприємство. Інжинірингова компанія та виробник обладнання для виробництва харчових та фармацевтичних продуктів широкого спектру препаративних форм. Українська філія.
Кар'єра. Від менеджера до керівника офісу.
Результати. Виведення компанії у лідери на українському сегменті ринку. Збільшення обсягів продажу у 3 рази, до 5 млн. доларів США.

1996-2001 ВАТ "Концерн Стирол" (м.Горлівка, Донецької обл.).
Про підприємство. Один із світових виробників аміаку, мінеральних добрив, полістиролу, неорганічних кислот.
Кар'єра. Від інженера дослідника 1-ї категорії до начальника відділу розвитку органічного виробництва.
Основні напрямки діяльності. Інжиніринг та проектування; організація та супровід виробництва фармацевтичних продуктів, продуктів органічного синтезу, харчових продуктів та лакофарбових матеріалів. Розробка та впровадження стратегічних програм розвитку виробничих потужностей, маркетинг, бенч-маркетинг. Фінансово-економічне та комерційне обґрунтування пошукових та впроваджувальних робіт.
Результати. Виведення на цільовий ринок понад 2000 найменувань товарних напрямів.

Сильні якості
Досвід управління проектами та операційною роботою, розвитком підприємства. Комунікація, адаптація завдань та можливостей під вимогу ринку та Клієнта з коригуванням зворотного зв'язку, інновативність, саморозвиток, психологія та тактика переговорів, командна робота, відповідальність
Цінності
Сім’я, колектив, чесність, репутація, культура та імідж.

Сімейний стан
Жонатий, троє дітей від 10 до 23 років

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: