Резюме від 1 березня 2024 Файл

Любомир

Головний спеціаліст відділу співпраці з "Європейським банком реконструкції"

Вік:
38 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Хома Любомир Володимирович

Мета: зайняти лідируючу позицію в компанії яка розвивається, для якісного виконання поставлених цілей, збільшення прибутків компанії та акціонерів, а також професійної самореалізації, кар'єрного і фінансового зростання.
Бажаний рівень оплати: за домовленістю.
Особисті відомості: 30 років, одружений.
Дата народження: 18.09.1985р.
Адреса проживання: м. Львів, вул. Грінченка, 14А.
Тел. мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:

Директор (В2В)
березень 2015 – по теперішній час (1 рік 2 місяць)
ТОВ «Агростолиця», Львів (обладнання для сільськогосподарських підприємств (b2b))
Досягнення: відкрив ТОВ з нуля (start-up) під потреби партнера Харківської фабрики «Варіант» та «Варіант агро буд»: торгував обладнанням для молочно-товарних ферм, свинокомплексів та займаюся будівництвом елеваторів для зберігання зерна під ключ.
- Повністю з нуля зареєстрував ТОВ, придумав назву, підключив до бухгалтерії (МЕД-ОК), організував роботу офісу, оформив ТОВ платником ПДВ.
- Розроблена клієнтська база (більше 10000 клієнтів та 1000 потенційних клієнтів);
- Розробив сайт компанії;
- 3-5 травня 2015р браву участь у XXVII Міжнародній агропромисловій виставці "АГРО -2015", яка проходила у м. Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України".
- розвинув два нових напрями діяльності (без каркасні ангари, комбікормові заводи).
- домовився про ексклюзивні умови дистрибуції продукції компанії Фармтек (Чехія) на території України.
- брав участь у тендерах на загальну вартість більше 1000000000грн (1 мільярд грн).

Торговий агент (B2C)
вересень 2014 - березень 2015 (6 місяців)
ТОВ «Рошен Гранд» (Львівська обл.) ., Львів (найбільший виробників кондитерських виробів в Україні)
Досягнення: виконував та перевиконував планові показників ( max перевиконав на 65%). за грудень 2014р став першим серед 30 торгових агентів по рейтингу. Зменшив дебіторську заборгованість з 60% до 20%.

Cупервайзер (B2C)
березень 2014 р. – липень 2014 (5 міс.).
ТОВ «Баядера логістик» (Львівська обл.) .
Досягнення:
1. формування команди + постановка планів і задач + навчання ТА + мотивація + контроль + аналіз;
2. сформував оптимальні маршрути, підключив нових клієнтів (52), розвинув територію;
3. Зменшив дебет по команді (з 70% до 25%);
4. виконання планових показників по кількісній і якісній дистрибуції по торговій команді;
5. Покращив роботу з існуючими клієнтами: покращив викладку товару по стандартах на «золотих полках», підписав дог. маркетингу (+100% від діючих)
6. Протягом 4 міс. підряд наш філіал зайняв 4 рази перше місце і виграв золотий кубок «Кращий філіал України», де моя команда і я доклали зусиль і зробили значний об’єм роботи.

Торговий агент (B2C)
січень 2013 р. – грудень 2013р. (11 міс.)
ТОВ «Рошен Гранд» (Львівська обл.) .
Досягнення:
1. виконував та перевиконував планові показників, встановив 30% обладнання на р-ні
2. протягом 1 міс. виконував функції супервайзера (за період заміщення супервайзера команда закрила планові показники на 120%.)

Керівник відділу збуту (В2В)
серпень 2012 р. – грудень 2012р. (5 міс.)
ТОВ „ПРОДІМПЕКС” Західний філіал (Львівська, Ів-Франківська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Закарпатська обл.) (імпортує та реалізує продукцію для кондитерської та хлібопекарської галузей, офіційний представник ПАТ «Креатив груп»):
Досягнення: приніс у філіал стабільність, розвинув філіал із «start-up»; Сформував команду менеджерів (підібрав професіоналів), розширив штат; Сформував клієнтську базу (збільшивши її на 400%); Ввів планування продаж (виставив плани); Досяг перевиконання погоджених планів на 64%; Вийшов на беззбитковість філіалу; Сформував логістику доставки продукції філіалу по Зх. Україні; Розробив і погодив систему бонусації менеджерів; Підключив клієнтів категорії А(кондитерські фабрики); Розширив асортимент продукції, розкрутив нові бренди; Сформував цінову політику філіалу та систему її виконання.

Менеджер зі збуту (В2В + В2С)
березень 2008 р. – серпень 2012р. (4 роки 5 міс.)
Кар’єра в середині організації: помічник менеджера → менеджер зі збуту → фахівець із збуту) в ПрАТ „Компанія Ензим” (Львівський дріжджовий завод: виготовляє і реалізує дріжджі і іншу продукцію для хлібопечення).
Функціональні обов’язки:
1. Функції супервайзера: організація роботи торгового представництва та покриття Львівській обл. (4 чол.: 2 торгових агенти і 2 водія), ведення переговорів, укладання договорів, планування діяльності торгової команди, аналітика, навчання торгових агентів.
Досягнення: досягнув покриття території (доля ринку 92%), розширив кількість торгових точок і збільшив обороти з існуючими, щорічний приріст продаж +12% в натуральних од.; уклав понад 300 договорів; зменшив дебіторську заборгованість в 5 раз, оптимізував роботу торгового представництва і мінімізував господарські витрати, підготував спеціалістів з інших відділів, щоб при необхідності могли заміщати торгових агентів.
2. Функції Key Account Manager: співпраця з ключовими клієнтами в каналі торгових мереж України та регіональними торговими мережами Львівської обл.. Ведення переговорів, підписання договорів, аналітика, збільшення валового обороту, проведення маркетингових заходів, документообіг, логістика, дебіторська заборгованість.
Досягнення: налагоджена співпраця з такими торговими мережами: «МЕТРО», «Ашан», «Фоззі-Фуд» («Сільпо»), ЄВРОТЕК (Арсен), «Барвінок», Пакко Холдинг (ВОПАК), Аванта («Колібріс», «НАШ» , «Наш Край» та інших. Також, з мережею «Фоззі-Фуд» («Сільпо») підписаний договір Private Label по виробництво продукції під ТМ «Премія». Виконував функції метро-менеджера.
3. Функції менеджера: брав участь в співпраці з дилерською мережею України, подавав пропозиції щодо встановлення цін на продукцію, обсягів продажу, вибору каналів збуту; організовував своєчасну подачу звітності від контрагентів та готував тижневі, щомісячні, щоквартальні та щорічні звіти; брав участь в організації щорічного з'їзду дилерів (в тому числі підготовці аналізу роботи мережі протягом року та самої презентації); їздив у відрядження по Україні для проведення переговорів та моніторингу ринків збуту.
4. Функції трейд-меркетолога: розробляв, презентував, проводив трейд-маркетингові активності, аналізував, звітував. Затверджував і використовував річний бюджет (1млн.грн/рік).

Керівник відділу індивідуальних замовлень
червень-вересень 2007. (3 міс.) – під час літніх канікул
ВАТ „Львівська фабрика паперово-білових виробів „Бібльос””(виготовлення і реалізація поліграфічної продукції і канцелярських виробів): організував роботу відділу (4 чол.), формував замовлення, залучав клієнтів, укладав договори, слідкував за вчасною проплатою, консультував клієнтів щодо проведення різних рекламних заходів (так як продукція виготовлялася під індивідуальний заказ клієнта). Причини звільнення: за власним бажанням, бо навчався на стаціонарі.

Помічник генерального директора з питань маркетингу
червень-вересень 2006р. (3 міс.) - під час літніх канікул
ВАТ „Львівська фабрика паперово-білових виробів „Бібльос”” . Займався: розширенням фірмового магазину (див. фірмовий магазин по вул. С.Бандери 77), викладкою і дизайном, формував і обслуговував клієнтську базу по Львівській обл. (60 магазинів), аналізував конкурентів, проводив маркетингові дослідження, проведення BTL акцій, аналіз маркетингових активностей, займався мерчиндайзингом, розробляв маркетинговий план, брав участь у формуванні товарної та цінової політики фабрики і за сумісництвом:
Керівник транспортного відділу ТД „Писар” (керував 7 водіями і 1 менеджером): планування роботи відділу, логістика, документообіг.

Освіта вища:
2010-2011рр. – Львівська державна фінансова академія; спеціальність „Фінанси” (заочна форма навчання; червоний диплом, магістр з фінансів).
2003-2008 рр. – Українська академія друкарства; факультет економіки і організації книжкової справи; спеціальність „Маркетинг” (стаціонарна форма навчання; червоний диплом).
Додаткова освіта:
- курс MBA Start (Moscow Business School) заочна віддалена форма навчання (2012-2014);
- 12 лютого 2013р. – тренінг «Алгоритми і методи подолання заперечень. Методи і типи укладання угод» (Школа РОШЕН);
- 15-17 березня 2013р. – бізнес-тренінг «Системний підхід до продаж» (Школа РОШЕН).
- 17-19 жовтня 2014р. – бізнес-тренінг «Торговий представник №1» (Школа РОШЕН).
Професійні уміння:
Навики роботи з комп'ютером, ПЗ: володію навиками роботи на комп’ютері на рівні вище середнього: World, Excel, Access, PowerPoint , Internet, 1C, Бізнес Інтегратор.
Знання мов
Українська — рідна мова
Російська — експерт; Англійська — середній
Додаткова інформація:
- Автор книги «Секрети багатства: 40 законів, які допоможуть кожному стати щасливим та багатим» - Любомир Хома - 2015р.
- маю права водія категорії В та власне авто (стаж більше 6 років);
- маю досвід службових відряджень по Україні.
- мені притаманні такі риси характеру як лідерство, відповідальність, пунктуальність, порядність, комунікабельність, організаційні здібності. Маю управлінський досвід, активну життєву позицію та бажання працювати на результат.
Якісне виконання завдань та розвиток бізнесу гарантую!!!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: