Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Дмитро

Керівник відділу логістики

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальнка відділу / Начальник відділу організації авто-перевезень

з 08.2023 по нині (8 місяців)
ПрАТ "Київський картонно-паперовий комбінат", Обухів (Легка промисловість)

Начальник відділу внутрішньої логістики

з 12.2021 по 06.2023 (1 рік 6 місяців)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Київ (Харчова промисловість)

•Зниження вартості транспортних послуг за рахунок розвитку експедиції з 5% до 23% у загальному обсязі перевезень «фабрика-РЦ», «РЦ-склад клієнта» (економія в середньому 0,9 млн грн/місяць)
•Участь в запуску нового складського комплексу готової продукції. Захист проектів з розділення клієнтів між «домашніми» РЦ, економічного обґрунтування перенесення/
розділення складських виробництв фасування/стикерування продукції.
•Закупівля піддонів для потреб виробництва/українських клієнтів (зворотня тара) та тари одноразового використання (EPAL). Проведення експерименту з переходу корпорації на пластикову зворотню тару. Захист проекту з економічним обґрунтуванням.
•Проведення тендерів та закупівля нової вантажної техніки (тягачі, напівпричепи) на умовах FCA. Організація доставки, митного оформлення.
•На замовлення відділу дистрибуції – проведення оцінки ефективності розвозних регіональних маршрутів «склад клієнта – торгова точка/склад торговельної мережі»

Менеджер з логістики

з 10.2017 по 12.2021 (4 роки 2 місяці)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Київ (Харчова промисловість)

•Створення процесу роботи з імпортною сировиною та допоміжними матеріалами (ДМ) із застосування складів тимчасового зберігання (економія 14 млн грн за 39 місяців)
•Розробка проекту з переносу складу імпортної сировини (фактична окупність - 2 місяці за рахунок оптимізації доставки)
•Розробка та захист проекту створення нового складського комплексу сировини та ДМ (розрахункова економія 17 млн грн/рік за цінами 2019р за рахунок шляхів доставки). Далі склад був перепрофільований
•Розробка та часткове впровадження проекту перепрофілювання з сировини на ДМ на готову продукцію (розрахункова економія 35 млн грн/рік по цінам 2021 року)
•Бекап колег всіх напрямків відділу (транспорт Україна, імпорт, експорт, сертифікація, внутрішні переміщення, забезпечення фабрик), в тому числі керівника відділу - бюджетування, контроль функціональний та фінансовий за підрядними організаціями (склад, найманий та власний транспорт, брокерські організації і тд), закупка/облік/списання зворотної тари.
В тому числі, проведення тендерів для залучення орендних складів, підрядник організацій з ремонту зворотної тари тощо.
•Збільшення ємності існуючого складу готової продукції за рахунок оптимізації висоти стелажної системи складу

Спеціаліст відділу дебіторської заборгованості та відвантажень

з 01.2017 по 10.2017 (9 місяців)
ПАТ "САН ІнБЕВ Україна", Харків (Харчова промисловість)

Участь у побудові процесу контролю за оборотною тарою у первинних продажах. Розрахунок та закриття цілей та лімітів по оборотній тарі для партнерів на щомісячній основі. Підтримка процесу національної інвентаризації. Контроль відшкодування виявлених недоліків, виконання встановлених цілей шляхом комунікації з відділом продажів, відділом обслуговування клієнтів, юридичним відділом, відділом якості при заводі. Щоденна звітність щодо динаміки виконання щомісячних цілей. Обмеження відвантажень чи блокування клієнтів у разі невиконання договірних зобов'язань.

Спеціаліст відділу обслуговування клієнтів

з 07.2015 по 01.2017 (1 рік 6 місяців)
ПАТ "САН ІнБЕВ Україна", Харків (Харчова промисловість)

Підтримка продажів експортних клієнтів заводу м. омськ.

Щоденна синхронізація документів продажу між базами 1С та SAP, оптимізація існуючого процесу, усунення розбіжностей між обліковими системами, проведення документів надходження продукція на ЛЦ, резервування продукції згідно замовлень клієнтів, звітність з управління запасами на ЛЦ.

Провідний спеціаліст транспортного відділу

з 11.2014 по 06.2015 (7 місяців)
ПАО «УКснаб» (UBC Cool), Харків (Машинобудування)

Налагодження транспортних та складських процесів в ході часткового переміщення виробництва з окупованих територій АР Крим в м.Харків.
Організація перевезень автотранспортом за напрямами: Україна, Європа-Україна для доставки комплектуючих на виробництво; ведення договорів з перевізниками, експедиторами, міжнародними та українськими кур'єрськими службами. Робота з оплатами, відтермінуванням, рекламаціями на транспорті.

Спеціаліст з логістики

з 05.2013 по 10.2014 (1 рік 5 місяців)
ТОВ «Полігон», Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Розробка маршрутних листів, координація монтажних бригад підключення домашнього інтернету у 16 містах України, вихідна телефонна активність з абонентами та потенційними абонентами. Складання звітної документації для компанії-замовника, контроль надання сервісу існуючим абонентам у задані замовником терміни, контроль виконання грошових переказів відділом, розгляд індивідуальних скарг абонентів

Технік кафедри Транспортних систем і логистики

з 05.2012 по 06.2012 (1 місяць)
Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Харків (Освіта, наука)

Проведення досліджень складу та тимчасової нерівномірності розподілу пасажиропотоку електротранспорту м.Суми з метою обґрунтування розміру дотацій до фонду підприємства-перевізника з бюджету міста, вироблення рішень щодо оптимізації системи за сприяння викладачів кафедри

Освіта

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Транспортних систем та логістики, Харків
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Спеціаліст. Диплом з відзнакою.

Знання і навички

Пунктуальність Управління персоналом Уміння аналізувати Ведення переговорів Акуратність Чесність Лідерство Відкритість User 1C SAP ERP MS Excel MS Outlook Висока працездатність Ведення бухгалтерського обліку

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Вважаю, що працювати треба не 12 годин на добу, а головою. Переконаний, що робота не має бути просто місцем заробітку. На роботі мають бути задачі, що змушують отримувати дофамін від їх виконання.
Пропагую відкритість як в роботі з іншими відділами/підрозділами так і у взаємовідносинах з зовнішніми партнерами (стратегія win-win). Вважаю, що в роботі мають бути і постійні операційні задачі, і місце для творчості – більш детального поглиблення в один з процесів, пошук місць оптимізації, розрахунок і впровадження. Покладаюсь на власну експертну думку та на загальну освіченість.

Негативні риси – не можу повноцінно виконувати задачу, доки чітко не встановлені цілі. Не розвинені здібності з делегування повноважень. Завзятий в роботі сам, і так само вимагаю від оточуючих.
Володію лідерськими якостями, але довгий час відмовлявся їх розвивати. У всіх колективах мимоволі ставав «лідером поглядів».

Відпочинок- це зміна роду діяльності. Полюбляю активний відпочинок – походи в гори, дальні велопробіги, турпоходи на байдарках і т.д. 2019 року проїхав близько 3 тис км велосипедом у дві подорожі – Ужгород-Кошице-оз.Тиса-Будапешт-Братислава-Відень та Чернівці-Сучава-Брашов-перевал Трансфагараш- Питешти-Бухарест.
Цікавий факт – від планування та збору екіпірування, провізії і тд. отримав ледь не більше задоволення ніж від самих подорожей.
Вільний від роботи час проводжу з сім’єю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: