Резюме від 11 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9978213

Директор з логістики, керівник логістичного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проєкту

з 02.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
Сільське господарство, агробізнес

Впровадження WMS, TMS, ERP систем на підприємстві.

Аналітика роботи підприємства.

Досвід збору вимог на розробку функціоналу.

Уміння виділяти цілі і критерії успішності їх досягнення.

Розуміння основ бізнес аналізу та моделювання систем в областях: HR, логістика, продажі, закупівля, зберігання (різних груп товарів в тому числі насипних), перевалка.

Орієнтація на замовника і його потреби.

Побудова процесів у схемах BPMN.

Стандартизація бізнес-процесів, опис процесів.

Моделювання вимог, складання ТЗ на розробку, тестування системи, доопрацювання функціоналу та виправлення після запуску системи.

Написання інструкцій користувачам, проведення навчань та презентацій функціоналу для користувачів.

Надання консультацій по роботі функціональних блоків прийом та обробка звернень користувачів участь в спільних корпоративних проектах.

Участь в загальних зустрічах і спільних рішеннях.

Планування та облік робочого часу в корпоративній системі завдань. дотримання термінів і планів робіт.

Уміння працювати в команді для досягнення загальних цілей і результату.

Керівник логістичного відділу

з 09.2019 по 02.2022 (2 роки 5 місяців)
БКУ, Київ (Транспорт, логістика)

Запуск відділу логістики з "0".

Ведення переговорів, укладання договорів.

Розвиток департаменту логістики з використанням свого та залученого транспорту.

Складання та затвердження бюджету. Придбання транспорту для підприємства. Контроль виконання.

Доставка товару Імпорт/Експорт.

Прорахунок та участь у тендерах, пошук найманого транспорту, експедирування вантажів, робота з РЦ та ТЦ.

Для безперебійної роботи складу та відділу логістики, створювати та організовувати ефективні комунікації в процесі управління логістикою між Замовниками, Виконавцями (підрядниками), складом зберігання, кінцевим отримувачем та іншими учасниками ланцюга поставки з урахуванням специфики товару.

Забезпечення інформацією "Склад зберігання" для приоритетного формування замовлень та відвантаження продукції, згідно потреб (графіків відвантаження, укладених договорів або замовлень)

Підготовка документації та отримання сертифіката ISO

Керівник логістичного відділу

з 11.2017 по 08.2019 (1 рік 9 місяців)
IN Logistics Co LTD, Київ (Транспорт, логістика)

Організація роботи відділу логістики та роботи складу;

Контроль своєчасного виконання поставлених завдань співробітниками відділу та складу;

Планування кількості необхідного транспорту для відвантаження товару.

Ведення переговорів з Підрядником(ми), Виконавцями, співпраця з Тендерними майданчиками для пошуку економічно вихідних умов співпраці для доставки вантажу.

Взаємодія з Підрядником(ми) про необхідну кількість транспорту для своєчасного доставки посилок/замовлень/вантажу (або порядок завантаження, згідно маршруту (терміни доставка, часовий проміжок)). Контроль відвантаження та своєчасної доставки кінцевому отримувачу, контроль супровідної документації.

Планування роботи штату складської логістики: "своїх" працівників складу, комірників, навантажувачів, кур'єрів та водіїв, згідно чинного законодавства.

Підготовка звітності.

Аудит та удосконалення роботи поточних процесів логістики, розробка нових логістичних схем.

Керівник відділу

з 08.2011 по 11.2017 (6 років 3 місяці)
Infanta, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Доставка товару з Європи.
Доставка з оптового складу: B2B, B2C.
Е-commerce.

Визначення ключових позицій (приклад Топ 20), забезпечення їх наявності на інтернет-ресурсах.

Прогноз продажу по топовим позиціям, забезпечення наявності на складі для безперебійного відвантаження з урахуванням сезонності товару, свят та інших особливостей товару.

Забезпечення наявності лонг-тейлів.

Організація ефективної комунікації в процесі управління логістикою; безперебійної роботи між відділами: закупівлі/продажу; маркетингу; фінансовим; складом зберігання; підрядником(виконавцем), Клієнтом(кінцевим отримувачем) та іншими відділами з урахуванням специфіку товару.

Ефективне управління ланцюгами поставок: Взаємодія з відділом закупівлі/продажу для отримання інформації вимог Клієнта (відвантаження по кількості, термінах та специфіки товару (додаткових умовах)).

Взаємодія зі Складом зберігання для управління потоком товарів: прийом, відвантаження, зберігання, формування замовлень (фасування, складання(зборка), пакування, наклейка, маркування) та інше. Забезпечення інформацією "Склад зберігання" для приоритетного формування замовлень та відвантаження продукції, згідно укладених договорів або замовлень (опт, роздріб)

Контроль доставки на всіх етапах. Контроль залишків на складах та магазинах, контроль приходу та витрат. Переміщення товару, повернення, списання. Підготовка звітності. Формування бюджету.

Керівник логістичного відділу

з 11.2001 по 08.2011 (9 років 9 місяців)
ТОВ "ІДС-УКРАЇНА", Київ (Транспорт, логістика)

Розвиток відділу логістики (в т.ч. напрямку кур'єрської доставки)
Ведення переговорів, підписання договорів.
Відвідування виставок, тематичних заходів.
Прорахунок цін на послуги.
Проведення тендерів та участь в тендерах.
Організація імпортно-експортних операцій компанії при роботі з закордонними партнерами (автомобільні, залізничні, морські, авіа перевезення)
Організація перевезень по Україні, в т.ч. по Києву та Київській області.
Відкриття філіалів, складів та представництв по Україні.
Забезпечення безперебійної роботи підрозділів та контроль якості виконанних робіт.
Взаємодія з митно-брокеським відділом.
Вивчення попиту потреб та пропозицій, аналіз ринку конкурентів, цін на послуги, формування плану для покращення та оптимізації ланцюгів доставки.
Забезпечення своєчасного формування замовлень для доставки продукції кінцевому отримувачу. Формування реєстрів доставки, згідно з часовими інтервалами.
Планування роботи штату складської та транспортної логістики: працівників складу, комірників, навантажувачів, кур'єрів та водіїв, згідно з чинним законодавством.

Знання і навички

Цілеспрямованість Користувач 1С Користувач ПК 1С:Підприємство MS PowerPoint MS Excel MS Office Користувач Internet Водійські права кат. B Користувач ОС Windows Користувач WMS Управління персоналом Ведення переговорів Знання офісних програм

Додаткова інформація

Маю досвід роботи у транспортній, складській логістиці з 2000 року (Доставка: B2B, B2C, e-commerce), з них 8 років ЗЕД, продажу, аналітиці та 22 роки на керівних посадах.

Досвід запуску відділу логістики з "0"

Досвід доставки автомобільним, залізничним, морським та авіа транспортом, будь яких вантажів food and non-food по Україні та за межами України, в т.ч. небезпечні, негабаритні, наливні, насипні вантажі, спец обладнання.

Взаємодія з митно-брокеським відділом.

Маю досвід в організації в дегустаціях, презентацій, тендерних роботах, Приват лебл.

Співпраця з РЦ компаній-ритейлерів (АТБ, Ашан, Новус, Метро, Фозі, Фора, Сільпо, Розетка, Ельдорадо, Комфі), доставка безпосередньо в магазини(у разі необхідності обладнання та товару при відкритті нових магазинів, розширення ассортименту).

Торгівля через інтернет магазини. Зацікавленість в утриманні клієнтів. Розіграші. Партнерські та заохочувальні бонуси. Співпраця з Рекламними агентствами. Реклама в інтернеті, робота з блогерами.

Досвід впровадження TMS, WMS, ERP систем для фінансового та бухгалтерского обліку компанії та якісної роботи складу та відділу логістики, HR. Аналітика роботи підприємства.
Написання ТЗ для підрядників, інтеграція, контроль впровадження, навчання співробітників, тестування, доопрацювання та запуск систем.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: