Резюме від 11 грудня 2023

Лоана

Шеф-кондитер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд шеф Кондитер

з 10.2023 по нині (8 місяців)
Серебряный призер чемпионат Украины по кулинарии номинация ‘’ресторанные десерты’’ 2023, Українка (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф кондитер

з 06.2023 по нині (1 рік)
Il Decameron Luxury Design Hotel 5 STAR & Elisa bar & Restaurant. Maestro Hotel Management ., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Колаборація с Бренд шефом - Михайло Калашніков
-Запуск ресторану з нуля
-Повне оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів для ресторану.
-Лінійка випічка та десертів, тортів для шведка, кава брейк, кейтеринг, банкет.
-Підбір персоналу
-Розробка меню та написання технологічних карток
-Складання графіків та планів роботи
-Складаня закупочних листів та чек листів
-Підбір, закуп обладнання та інвентаря

Бренд шеф кондитер (проектная работа)

з 06.2023 по 06.2023 (менш ніж місяць)
Victoria Deluxe, hotel & «NOEL Restaurant», Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Колаборація с Бренд шефом Валерія Демченко.
Оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів.
Навчання персоналу та складання тех карт.

Бренд шеф кондитер

з 06.2022 по 06.2023 (1 рік)
Le Blé d'Or French patisserie & boulangerie, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.

Шеф кондитер ( проектна работа )

з 04.2022 по 06.2022 (2 місяці)
Black Sheep group restaurants Hong Kong, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Оформлення вітрини.
Навчання персоналу.

Шеф кондитер ( проектная работа )

з 10.2021 по 11.2021 (1 місяць)
Don Julio restaurant Buenos Aires, Argentina - Top 50 best restaurant in the world 2021, Рияд (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.

Су-шеф кондитер

з 05.2021 по 03.2022 (10 місяців)
Queen Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала під керівництвом Шеф кондитер Queen group - Тома Собко, та Шеф-поваром Валерія Демченко
Запуск ресторану з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Навчання персоналу.
Розробка нового меню десертів

Старший кондитер

з 09.2020 по 05.2021 (8 місяців)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.

Кондитер

з 05.2019 по 09.2020 (1 рік 4 місяці)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала під керівництвом Шеф кондитер Артем Кінаш
Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.

Старший кондитер

з 08.2018 по 05.2019 (9 місяців)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.

Кондитер

з 04.2018 по 08.2018 (4 місяці)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.

Додаткова освіта та сертифікати

Торт Без меж - Maffinosi

2023

Macaron - Max Pustovit

2023

Мусові торти та Шоколадний Декор - Max Pustovit

2023

Багатоярусні торти - Артем Кінаш

2022

Все про тарти - Артем Кінаш

2022

Цукрова флористика - Артем Кінаш

2022

Тістечка фрукти 3D без спеціальних форм - Daria Tuleneva

2021

Мусові торти - Артем Кінаш

2020

Знання і навички

Випікання Робота з шоколадом Креативність Робота з дзеркальною глазурʼю Робота в команді Контроль якості продукції Здатність до навчання Контроль залишків

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Шеф-кондитер
Харків

Шеф-пекар
Київ, Харків

Шеф-кондитер
40000 грн, Київ

Шеф-пекар
40000 грн, Київ

Шеф-кондитер
Дніпро, Київ , ще 4 міста

Шеф-кондитер
40000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: