Лоана
Шеф-кондитер
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто проживання:
- Одеса
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9868835
Досвід роботи
Бренд шеф Кондитер
з 10.2023 по нині
(8 місяців)
Серебряный призер чемпионат Украины по кулинарии номинация ‘’ресторанные десерты’’ 2023, Українка (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф кондитер
з 06.2023 по нині
(1 рік)
Il Decameron Luxury Design Hotel 5 STAR & Elisa bar & Restaurant. Maestro Hotel Management ., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Колаборація с Бренд шефом - Михайло Калашніков
-Запуск ресторану з нуля
-Повне оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів для ресторану.
-Лінійка випічка та десертів, тортів для шведка, кава брейк, кейтеринг, банкет.
-Підбір персоналу
-Розробка меню та написання технологічних карток
-Складання графіків та планів роботи
-Складаня закупочних листів та чек листів
-Підбір, закуп обладнання та інвентаря
Бренд шеф кондитер (проектная работа)
з 06.2023 по 06.2023
(менш ніж місяць)
Victoria Deluxe, hotel & «NOEL Restaurant», Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
Колаборація с Бренд шефом Валерія Демченко.
Оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів.
Навчання персоналу та складання тех карт.
Бренд шеф кондитер
з 06.2022 по 06.2023
(1 рік)
Le Blé d'Or French patisserie & boulangerie, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.
Шеф кондитер ( проектна работа )
з 04.2022 по 06.2022
(2 місяці)
Black Sheep group restaurants Hong Kong, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Оформлення вітрини.
Навчання персоналу.
Шеф кондитер ( проектная работа )
з 10.2021 по 11.2021
(1 місяць)
Don Julio restaurant Buenos Aires, Argentina - Top 50 best restaurant in the world 2021, Рияд (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.
Су-шеф кондитер
з 05.2021 по 03.2022
(10 місяців)
Queen Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала під керівництвом Шеф кондитер Queen group - Тома Собко, та Шеф-поваром Валерія Демченко
Запуск ресторану з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Навчання персоналу.
Розробка нового меню десертів
Старший кондитер
з 09.2020 по 05.2021
(8 місяців)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.
Кондитер
з 05.2019 по 09.2020
(1 рік 4 місяці)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала під керівництвом Шеф кондитер Артем Кінаш
Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.
Старший кондитер
з 08.2018 по 05.2019
(9 місяців)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.
Кондитер
з 04.2018 по 08.2018
(4 місяці)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.
Додаткова освіта та сертифікати
Торт Без меж - Maffinosi
2023
Macaron - Max Pustovit
2023
Мусові торти та Шоколадний Декор - Max Pustovit
2023
Багатоярусні торти - Артем Кінаш
2022
Все про тарти - Артем Кінаш
2022
Цукрова флористика - Артем Кінаш
2022
Тістечка фрукти 3D без спеціальних форм - Daria Tuleneva
2021
Мусові торти - Артем Кінаш
2020
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — вище середнього
Схожі кандидати
Шеф-кондитер
Харків
Шеф-пекар
Київ, Харків
Шеф-кондитер
40000 грн, Київ
Шеф-пекар
40000 грн, Київ
Шеф-кондитер
Дніпро, Київ
,
ще 4 міста
Шеф-кондитер
40000 грн, Київ