• Файл

Антоніна

Шеф-бармен

Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Цегельник Антоніна Олександрівна
Дата народження : 07.03.1988
Місто: Київ
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Facebook: Tsegelnik Antonina

Освіта:
Київський національний університет культури і мистецтв.
Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.
спеціальність: менеджмент організації, менеджер міжнародного туризму.

Досвід роботи :
лютий 2022 – лютий 2023
Ресторан «Адель»
Шеф-бармен. Обов’язки: розробка і оновлення карти бару; приготування алкогольних коктейлів, класичних (IBA), авторських та популярних; навчання барменів та офіціантів барному мистецтву, теорії роботи за баром, організація і проведення навчальних заходів; замовлення спиртних та інших напоїв барного скла та інвентарю; комунікація з постачальниками, ділові зустрічі, робота з договорами; прийом та зберігання продукції бару; підбір персоналу; організація роботи персоналу, контроль роботи бару; оптимізація зусиль по безперебійній роботі бару; робота з касовим апаратом та терміналом; контроль прибирання; вирішення конфліктних різнопланових ситуацій.

червень 2021 – січень 2022
Ресторан «О-кафе / O’cafe» Гуд вайн.
Шеф-бармен. Обов’язки: розробка і оновлення карти бару; приготування алкогольних коктейлів, класичних (IBA), авторських та популярних; навчання барменів та офіціантів барному мистецтву, теорії роботи за баром, організація і проведення навчальних заходів; замовлення спиртних та інших напоїв барного скла та інвентарю; комунікація з постачальниками, ділові зустрічі, робота з договорами; прийом та зберігання продукції бару; підбір персоналу;

жовтень 2019 - листопад 2020
Ресторан "Grano"
Шеф-бармен. Обов’язки: розробка і оновлення карти бару; приготування алкогольних коктейлів, класичних (IBA), авторських та популярних; навчання барменів та офіціантів барному мистецтву, теорії роботи за баром, організація і проведення навчальних заходів; замовлення спиртних та інших напоїв барного скла та інвентарю; комунікація з постачальниками, ділові зустрічі, робота з договорами; прийом та зберігання продукції бару; підбір персоналу; організація роботи персоналу, контроль роботи бару; оптимізація зусиль по безперебійній роботі бару; робота з касовим апаратом та терміналом; контроль прибирання;

жовтень 2014 – жовтень 2019
Бутік-бар «Бянкоро / Biancoro» Бармен
Обов’язки: приготування алкогольних коктейлів, класичних (IBA), та популярних;
Приготування кави та кавових напоїв; спілкування з гостями закладу; комунікація з постачальниками; прийом та зберігання продукції бару; організація роботи бару; робота з касовим апаратом та терміналом; контроль прибирання; переоблік продукції та її інвентаризація.

листопад 2017р.
Спецкурс – «Експерт з кави», Стажування на базі кавової фабрики Illy (м. Трієст, Італія) Університет бариста. Дипломований спеціаліст CoffeeExpert Universita del Trieste (Italy)

вересень 2017/2016
участь в BAROMETER International Bar Show, в складі команди бутік-бару «Бянкоро / Biancoro»

січень 2013 – квітень 2013
Кондитерська «Житомирські ласощі»
Бармен/ бариста

серпень 2010 – грудень 2013
Кафе-кондитерська «Ваніль»
Бармен - офіціант

Про себе: Маю чітке уявлення про роботу ресторанів та закладів гостинності, сформоване за 12 років досвіду роботи за барною стійкою. Розумію, що необхідно робити і в якому напрямку працювати, щоб робота бару приносила прибуток і популярність. При цьому, звести до мінімуму, або взагалі уникнути ризиків, які можуть хоч і на якийсь час сильно вдарити по продуктивності або по репутації закладу. А саме - якісний підбір персоналу, що відповідає професійно, зовні та концептуально. Робота із запереченнями і аргументація різних робочих моментів. Робота з постачальниками і гостями закладу. При необхідності, проведення тренінгів для підвищення кваліфікації і коректної роботи з устаткуванням бару і його асортиментом.
Проведення майстер класів та тренінгів на теми:
«Організація роботи бару», «Класифікація алкогольних напоїв», «Популяризація алкогольних коктейлів», «Методи приготування кави».

Доброзичлива, умію спілкуватися з людьми.
Люблю працювати на результат.
Пунктуальна, без шкідливих звичок.
Девіз по життю – роби те, що любиш, люби те, що робиш!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: